radiel Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Potřebuju poradit ,na puvodni 60gb hdd mám uložené trofeje.nyni mam v konzoli 500gb ale nechci prijit o ty stary trofeje, protoze jsem je jeste nesynchronizoval.mam cfw dostanu se nejak k nim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 pokud máš cfw, tak myslím stačí zkopírovat celý profil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radiel Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 kdybych vedel jak :) nebo muzu je vytahnout pres ftp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 tohle jsem už řešil, trofeje se ti pomocí FTP a recovery menu podaří dostat na jinej HDD bez synchronizovani, ALE jakmile spustis hru tak se prepisou a budes na nule. ale zkusit to můžeš , trofeje jsou ulozeny v dev_hdd0/home/0000000000x/trophy myslim a až to překopíruješ na druhej HDD, tak v recovery menu dáš volbu REBUILD DATABASE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radiel Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 napadlo mě.pokud vezmu novou ps3ku vložim do ni muj 60gb hdd s trofejemi muzu je synchronizovat?nebo se nově vložený hdd musi zformátovat ikdyz uz v jine ps3 byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 jiné ps3 tvůj hdd nepřijme bez formátu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
radiel
Potřebuju poradit ,na puvodni 60gb hdd mám uložené trofeje.nyni mam v konzoli 500gb ale nechci prijit o ty stary trofeje, protoze jsem je jeste nesynchronizoval.mam cfw dostanu se nejak k nim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.