Vipous Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Poradil by mi nekdo jak dostanu video z dirtu na youtube..?? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vipous Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 nasel jsem tohle : http://community.codemasters.com/forum/dirt-3-community-youtube-videos-screens-1416/477691-how-get-full-replays-ps3-360-a.html ale jelikoz mluvim nemecky a ne anglicky tak z toho moudrej nejsem :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Píše se tam o tom jak udělat s 30 sekundových videí co se daj z Dirtu nahrát nějaký delší klip. To je to co potřebuješ nebo nevíš ani jak nahrát to 30sec video? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 prohledej youtube, ,tam najdeš všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vipous Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Píše se tam o tom jak udělat s 30 sekundových videí co se daj z Dirtu nahrát nějaký delší klip. To je to co potřebuješ nebo nevíš ani jak nahrát to 30sec video? jj 30s tam dostanu, ale kdyz chci treba 10 minut tak jsem v haji :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Podle toho návodu je jediná možnost nahrát po 30s na youtube a pak to stáhnout a otrocky sestříhat dohromady. Ke stáhnutí doporučuju jDownloader, ke střihu pak nějakej program co podporuje MP4, třeba Sony Vegas. Stačil by i Movie Maker ale v takovym případě budeš potřebovat nějaký konvertor z MP4 na avi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vipous Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 ach soo.. diky za preklad, ale to se mi fakt nechce delat :D Takze na to prdim :D Kazdopadne dekuju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vipous
Poradil by mi nekdo jak dostanu video z dirtu na youtube..?? Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.