Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

zapnem a zostane blikat dioda

milos289

Otázka

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

A PS3 se nestupstí jo? No tady my mohl být problém to vypadá na RLOD. Ještě můžeš zkusit zapnout v safemodu. Při vypnutém PS3 stiskni a podrž tlačítko on. Mělo by to pípnout, po pěti vteřinách znovu a po dalších pěti vteřinách to pípne dvakrát rychle za sebou - v tom okamžiku tlačítko pust, měl bys bejt vyzván k připojení ovladače. Pokud ne, zkus to samé, ale vyndej pevný disk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Red light of death, obdoba Yellow ligh of death, aneb indikace že nějaká součástka pravděpodobně nefunguje. Nech zatím PS3 chvíli v klidu a nezapínej ho.

A jakou variantu opravy doporučuješ? Reflow? Vyměna pasty nebo Rebbal?. Mám ten samý probém.

Ani jedna variant neni stoprocentní, maximálně to život konzole o pár týdnů/měsíců, můj názor je pokud nejsi extra zručný kutil nejlepší je knozli na aukru prodat a koupit si novou...

Odkaz ke komentáři

• 0

ja mám problém třeba u me PS3 40gb CECJ03 že když sem v menu tak pohoda,když hraju hru tak se na max roztočí větráky a jede to jak vysavač a potom to hodí hlášku že ps3 je přehřata a vypne se,,po chvylce zapnu a zase jede. měnil jsem pastu,neni tam snad ani zrnko prachu. nevím čim to je :-(

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu