carny Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Zdravím, nainstaloval jsem si na PC ORIGINÁLNÍ GTA IV ale problém je v tom že když mám detaily na střední/high hra se mi seká a jede zhruba 3FPS a hra je nehratelná. Když sem měl na tom samém PC Win XP hra v Pohodě jela. Mé PC : Intel Core 2 Quad 2,33 Ghz 4 Jádro ATi Radeon HD5770 1GB GDDR5 4GB RAM KIT 2x2GB DDR II Windows 7 Ultimate 32 Bit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Musíš použít i patch, nejlíp verzi 1.0.4.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Leden 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Tuto Verzi Patche používám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Leden 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Takový menší dodatek GTA IV mi jelo na střední detaily na PC : Intel Pentium IV 3Ghz NVIDIA GeForce 8600GTS 256MB 4GB Ram (2x2GB) Paradoxní .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 spis uplne normalni u gta4 ;) je to dost spatne optimalizovana hra, u ktere casto i na slabsim zeleze slape lip nez na o tridu lepsim stroji ;) prikladem .. sam sem taky nepatril mezi stastlivce kteri si to muzou zahrat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppst Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Nechaj si to aktualizovať na najnovší update, mne sa tiež stalo, že po nainštalovaní sekala, no po update bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 přsně naistaluj ten new update tuším 1.7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.