Trapper1468625427 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Velice se teším na tuto zatím dost dobře vypadajíci Gamesku od Českých vyvojářu( VatraGames). Takže mezi vývojáři najdeme tvurce legendárních her jako Vietcong nebo Mafia. GAMEPLAY TRAILER A jaký je váš nazor ? :) Povedem se to českým chlapcům ? :) Preview-Eurogamer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Tak uz je k mani Size: 6.84 GB Region: FREE Genre: Third-Person Adventure Publisher: Konami Developer: Vatra Language: ENG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valecm Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Zrovna to vypaluju tak uvidíme co to bude, ale podle gameplay to bude super...Pak dám info jaké to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 též už tahám, sem zvědav :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Toto je docela dost děsivá hra. Odehrál jsem jen cca. 20 minut a raději jsem to vypnul a zkusím pokračovat ve dne :). Českých jmen jsem si na začátku všiml, je fajn že na hrách makaj i český ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Mam jeden dotaz, nějak jsem se šprajcnul a nevim co dál...vyjel jsem tou lanovkou, na kterou jsem měl sehnat ten lístek a teď jsem v nějakym podzemí, kde teče voda v nějakých korytech na nějaké vodní mlýny a ty koryta se mají nějak poskládat, nevíte někdo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Tak ti co už jste hráli..... jaké to je? je to opravdu nějak více akčnější, jsou tam nějaké hádanky, jde to přirovnat k nějaké hře,JAK VÁS TO OSLOVILO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 HRAJI CCA PUL HODINY, a jsem u takove masiny s 5 kolecky co se ma tocit a nevim co s tim :-) jinak mi ta hra pripomina silent hill:shatered memories Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valecm Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 No mám odehráno cca 3 hodinky a je to super. Mám obtížnost Hard a puzzle na normal a u každé hádanky se seknu tak na cca půl hoďky. Naposledy u ovládání vláčku, ani boha jsem nemohl přijít na kombinaci, po cca hoďce jsem to naposledy zkusil a bingo. Jediné co mi vadí je málo munice a celkově zbraně. Je to můj první Silen Hill a nevím jak to bylo v předchozím díle, ale těch zbraní a munice je opravdu málo. Ta borka co tam je nejde sundat na jednu ránu puškou a když mám třeba hasičák nebo nějakou tyčku tak je to tak na 10x. O tom monstru co je potom v dolu ani nemluvím většinou jim utíkám, protože mě vždycky dojebou. Ale jinak super hra, dobrá grafika a obtížnost je tak akorát. Takže doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 jak to s temi side questy, jsou nejak dulezite pro pribeh nebo jenom na ziskani achie? to Val: pokud hrajes na hard, tak munice budes mi opravdu malo a budes nucen to umlatit vsim co cestou najdes a nebo mezi nima probihat. Munice se hlavne pouziva na bosse, brokovnici nebo pusku opravdu na normalni hajzly nepouzivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valecm Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Ono je to zábavnější když jim utíkáš nebo je mlátíš třeba tím hasičákem, ale teď musím projít celé město a tam jich je celkem hodně a mlátí mě ze všech stran. No uvidíme, bosse jsem ještě nepotkal ale lopatou ho asi nedám:). Ohledně side questu- dělám všechno ikdyž pro příběh to asi nemá vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 no čekal sem vice..chlapci z IGN se většinou nemyli... http://ps3.ign.com/articles/122/1220529p1.html škoda těšil sem se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Mam to projet přes abgx? Mam LT2+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Mam to projet přes abgx? Mam LT2+ já to neprojížděl, ale pro jistotu jsem to patchnul jako hru na LT+ 3.0 v programu Xbox Backup Creator, podle návodu co tu je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 tak musim rici,ze boj s obludy celkem krecovity a oproti minulym dilu moc chaoticke, zatim nic moc:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 Tak mám odehráno asi hoďku a docela mně překvapilo že je tam převod do 3D tak to hraji ve 3D a náký sekvence jsou fakt pěkný a strašidelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 Mam to projet přes abgx? Mam LT2+ Hra je XGD2 takže tam není žádná ochrana a nepotřebuješ patchovat pokud máš LT +2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 jojojo, ja mam rgh a to je k nezaplcaeni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 no čekal sem vice..chlapci z IGN se většinou nemyli... http://ps3.ign.com/articles/122/1220529p1.html škoda těšil sem se... Většinou ne, ale v tomto případě určitě. Pro fanoušky tak 8.5 a pro ostatní tak 7.5, ale 4.5 fakt ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 HRAJI CCA PUL HODINY, a jsem u takove masiny s 5 kolecky co se ma tocit a nevim co s tim :-)jinak mi ta hra pripomina silent hill:shatered memories taky nevím co s tím, může někdo poradit?Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 taky nevím co s tím, může někdo poradit?Díky. najdes kabel od konvice, v nejakem pokoji kousek od hlavolamu pouzijes,a na skle se ti zobrazi ciselny kod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 A co ten trezor na začátku Silent Hillu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 to nevim ja jsem to hral jen do te doby co ho napadla prisera po tom co vyhral listek,,,dale uz to hrat nebudu,,,pro me velke zklamani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEniso Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 Na rozjetí vláčku je tam taková mrtvola zavázaná lanem ke zdi a na ní je lístek a tam je červená modrá a oranžová a vláček se rozjede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piero9 Odesláno Březen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 Pujde mi Silent hill na LT 1.9?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.