Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Silent Hill: Downpour - Obecná diskuze

Recommended Posts

Velice se teším na tuto zatím dost dobře vypadajíci Gamesku od Českých vyvojářu(

VatraGames). Takže mezi vývojáři najdeme tvurce legendárních her jako Vietcong nebo Mafia.

GAMEPLAY

TRAILER

A jaký je váš nazor ? :) Povedem se to českým chlapcům ? :)

Preview-Eurogamer

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 1 month later...

Mam jeden dotaz, nějak jsem se šprajcnul a nevim co dál...vyjel jsem tou lanovkou, na kterou jsem měl sehnat ten lístek a teď jsem v nějakym podzemí, kde teče voda v nějakých korytech na nějaké vodní mlýny a ty koryta se mají nějak poskládat, nevíte někdo jak?

Odkaz ke komentáři

No mám odehráno cca 3 hodinky a je to super. Mám obtížnost Hard a puzzle na normal a u každé hádanky se seknu tak na cca půl hoďky. Naposledy u ovládání vláčku, ani boha jsem nemohl přijít na kombinaci, po cca hoďce jsem to naposledy zkusil a bingo. Jediné co mi vadí je málo munice a celkově zbraně. Je to můj první Silen Hill a nevím jak to bylo v předchozím díle, ale těch zbraní a munice je opravdu málo. Ta borka co tam je nejde sundat na jednu ránu puškou a když mám třeba hasičák nebo nějakou tyčku tak je to tak na 10x. O tom monstru co je potom v dolu ani nemluvím většinou jim utíkám, protože mě vždycky dojebou. Ale jinak super hra, dobrá grafika a obtížnost je tak akorát. Takže doporučuji

Odkaz ke komentáři

jak to s temi side questy, jsou nejak dulezite pro pribeh nebo jenom na ziskani achie?

to Val: pokud hrajes na hard, tak munice budes mi opravdu malo a budes nucen to umlatit vsim co cestou najdes a nebo mezi nima probihat. Munice se hlavne pouziva na bosse, brokovnici nebo pusku opravdu na normalni hajzly nepouzivat

Odkaz ke komentáři

Ono je to zábavnější když jim utíkáš nebo je mlátíš třeba tím hasičákem, ale teď musím projít celé město a tam jich je celkem hodně a mlátí mě ze všech stran. No uvidíme, bosse jsem ještě nepotkal ale lopatou ho asi nedám:). Ohledně side questu- dělám všechno ikdyž pro příběh to asi nemá vliv.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu