Vinie Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Zdravím, dnes mi dorazil nový xbox 360 slim a k domácí wifi síti mi nejde za boha připojit. Na síti mi funguje jinak všechno. Mobily, stolní pc i notebook. Ale když vyberu mojí wifi v xboxu. Při testování mi to hodí Test Failed There's a problem with your connection. Select More Info for a description of the problem amd how you can fix it. Tak dám more info a píše Can't connect to your wireless network. Make sure you're connecting to the correct wireless network. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Já jsem s tím nikdy problém neměl. Předpokládám, že máš wifi router a automatické přidělování IP adresy, to u xboxu normálně funguje. případně v advanced settings zkontroluj, zda zadáváš správné heslo a SSID wifi sítě. Myslím také, že xbox podporuje jen jeden typ zabezpečení (teď nevím, zda jen WPA nebo jen WEP), tak zkus případně vytvořit novou síť s druhým typem zabezpečení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Leden 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Tak si měl pravdu, změnil sem nastavení z wpa2 na wpa. Netuším či to mohlo být tím ale najednou to funguje :). Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 No bylo to tím, že xbox podporuje jen WPA zabezpečovací protokol. Původní síť sice našel, ale nedokázal se k ní připojit, proto hlásil , ze se pripojuje ke spatne siti... Kazdopadne jsem rad, ze se to vyresilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucekg Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Zoombiku mam podobný problém nemohu zde nic najít ale měl jsem xko to se připojilo ihned k mé domácí síti.To jsem prodal a koupil xko s RGH a to se mi nedaří připojit s nastavením sítě jsem si doma nehrál že by se to změnilo z WPA na WPA2 respektive myslím že mám wpa2 ale to první xko jelo a toto se nechce spojit . Ono vidí mé AP ,ale když dám test tak je to failed.kabel taktéž.zkoušel jsem i automatické nastavení a to také nejede.Co je asi špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kikicago Odesláno Duben 16, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2020 Dobr večer potřebovala bych poradit prosím, koupila sem si xbox 360 ale už použity když se chci připojit k síti píše mi to :můžete se k xboxu připojit živé, ale vaše současná konfigurace sítě může omezit vaší schopnost připojit se ke hre pro více hráčů nebo slyšet další lidi ve vaší party. Nechápu to nejde s tím nic dělat a na internet se prostě nedostanu. Prosím o radu co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.