haluz1 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Zdravim vas nevite nekdo kde sehnat kod na fifa 11 nejde me hrat online bez tohoto kodu:vim ze by mel byt na manualu u hry ale nemam ho tak vas prosim kde to jde sehnat.diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Seženeš ho na PSstore , jmenuje se to tam FIFA 11 Online Pass ale je za peníze :) Mylím že ho má můj kámoš ale asi se půjčit nedá :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
encostacz Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Chceš hrát online ? Tak dělej mojí metodu :) 1. Formátuj PS3 Quick (trvá to tak minutku) 2. Registruj se a přihlaš se s novým účtem 3. Pusť fifu a bude ti to házet blbosti jako je zakoupit kod,vložit kod a nebo 7 denni zkušební trial verzi. Tak dáš 7Denní zkoušku. 4. Po 7 Dnech uděláš stejný postup ale problém v tom je že se ti smažou data no po Formatu :) -já to tak dělám už půl roku protože jsem zapoměl kod doma v Turecku :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.