haluz1 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2012 Zdravim vas nevite nekdo kde sehnat kod na fifa 11 nejde me hrat online bez tohoto kodu:vim ze by mel byt na manualu u hry ale nemam ho tak vas prosim kde to jde sehnat.diky za odpovedi Citovat
danfri Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2012 Seženeš ho na PSstore , jmenuje se to tam FIFA 11 Online Pass ale je za peníze :) Mylím že ho má můj kámoš ale asi se půjčit nedá :lol: Citovat
encostacz Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2012 Chceš hrát online ? Tak dělej mojí metodu :) 1. Formátuj PS3 Quick (trvá to tak minutku) 2. Registruj se a přihlaš se s novým účtem 3. Pusť fifu a bude ti to házet blbosti jako je zakoupit kod,vložit kod a nebo 7 denni zkušební trial verzi. Tak dáš 7Denní zkoušku. 4. Po 7 Dnech uděláš stejný postup ale problém v tom je že se ti smažou data no po Formatu :) -já to tak dělám už půl roku protože jsem zapoměl kod doma v Turecku :/ Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.