kdyr Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 cs už dlouho uvažuji o koupi red orchestry 2 a chci se zeptat jak je to se servrama a lidma na nich, v kolika se hraje. Nerad bych si to koupil a zjistil že tam je pár servrů a hraje tam 10lidí. Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 No neodpovím přímo na tuto otázku, ale musím říct, že koupě lituji. Špatná hra, radši se vracím k Bad Company 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Leden 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 mam všechny battlefieldy :-D, ale spíš mě baví něco co má nádech simulátoru 2sv války EDIT: včem je tak špatná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 tak stahni a zkus na Tunngle ja sem to taky hral neni to špatne ale moc me to nechvatilo spiš prvni dil byl lepši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Leden 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 přez tungle sem to hrál, ale ted už to nějak nefunguje. Ale mě de spíš o ty servry na tom origu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Abych pravdu řek zdí se mi špatná hratelnost, mapy také nic extra, grafika mohla být lepší. První díl mě osobně bavil více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 ja nehral jednicku a RO2 jsem si koupil jen dikz traileru v Killingfloor a nelituji toho a serveru +-25 pozdejc napisu presneji a prvnich 8 se nedostanes porad plne 64hracu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Prosim vás, jak se dá hrát přes ten tunngle? Stáhl jsem si ho ale když si tam najdu RO2 tak tam nikdo není jako je tam 0 hráčů a hlavně ani nevim jak tu hru přes ten tunngle zapnout... poradíte mi prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 tak když tam je 0 lidi tak si nezahraješ ale jinak založiš hru a posilaš hračum svoji IP tunnglu a oni se natebe napojej jak na hamachi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.