radiel Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 muzu sdilet psp s pc? u ps3 mi to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Jak sdílet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 pokud mislíš přes FTP tak jo viz http://wololo.net/talk/viewtopic.php?p=118493 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radiel Odesláno Leden 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 normalne ze si najdu foto,hudbu nebo filmy v v jednom nebo druhem a pustim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Ty vole to se normálně propojíš PSP s PC přes USB a v PC otevřeš Memory Stick a přehráváš to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radiel Odesláno Leden 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Ty vole to se normálně propojíš PSP s PC přes USB a v PC otevřeš Memory Stick a přehráváš to. ty vole dík,to jsem fakt nevedel....... je tu někdo kdo vážně poradí (bezdratově) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 máš na psp flash? pokud ne tak nemůžeš použít tu aplikaci(ftp server) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radiel Odesláno Leden 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 flash mam ,ale ten kterej si muzu kdykoli vypnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 ty vole dík,to jsem fakt nevedel.......je tu někdo kdo vážně poradí (bezdratově) heh,ty jsi v hlavním topicu nenapsal že to má být bezdrátově,každopádně obrazovku z PC v PSP přehraješ přes PSPDisp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
radiel
muzu sdilet psp s pc? u ps3 mi to jde
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.