Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kde správně umistit přídavné větraní

witaHavr

Otázka

Zdravim!

Vlastním PS3 40gb CECHJ03. Která se i po vyměně pasty přehřivá. Ale jede i když hučí jako vysavač.

Dneska mi kamarád donese 2 větráky,, jeden dvojitý z xBox 360 po RROD a jeden normani větší od PC co chladil procesor. Oba budu předelavat na USB porty. Ale chcu se zaptat kde je mám umistit? Jestli ten od xBoxu do zadu nebo do předu nebo na bok. Nebo kde mam umistit ten malý. Aby vzduch pěkně chladil.

PS3,,když mam v tomto počasi u otevřeného okna tak se nepřehřivá jen hučí jak při fantestu :D ale když už je tepleji tak hodi hlášku že je přehřata a vypne se s blikaním červené diody.

Díky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Mam 60GB a po cca 5min i jen v menu taky zacne funet jak fen a dela to od noveho tak nevim jak se ma chovat normalne tudiz sem myslel ze je to normalni :? a jeste jsem nedavno zjistil ze mi nefunguje wifi takze pujde na zaruku tak sem zvedavej jak dopadnu :roll:

Pokud je to oprava za 500,- muzes rict v cem je problem?

Dekuju

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu