Reddevilko77 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 chalani je lepsie pripojit ps3 cez kabel ako wifi?bo pri hrani fify12 som mal drobne lagy a rad by som sa tomu vyhol...dakem krasne:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Ja od jak živa co mam PS3 použivám WIFI. Mám 25mb/s OD UPC internet a nemám s tim problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 já jenom přes kabel a nikdy jsem neměl problém ,proto ti doporučuji ,že je kabel ten nejhodnější způsob, protože nikdy nevíš ,co ti může rušit wifi připojení atd ....... Já jsem někdy hrál na wifi ,ale není to prostě ono. =Lagy ... i když hraní online záleží na rychlosti pingu ..... dej si kabel ,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Jsem taky pro kabel asi :-) řiká se že vždicky kabel je jistější než vzduch. I když použivám WIFI :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Batlefield Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Myslis tím "kabel/wifi" jako primarni pripojeni k netu?Nebo jen resis jestli natahnout kabel ze switche ,nebo vysílat wifi z routeru po domacnosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanchez_cz Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 No já jsem pro kabel. Mám zkušenosti s hraním Tekkena, že přes wifi to více lagovalo. Když jsem pařil Battlefield 3 přes wifi, tak mi to občas spadlo. Když jsem měl kable, tak nikdy. Takže kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Rozhodne obecne kabel. U hrani je dulezity ping a stabilita a to je proste obecne lepsi na kabelu. Na tom mas ping na router <1ms a na wifi to mohou byt klidne i 4ms a hlavne u horsich routeru muze dochazet k ruznym vypadkum nebo pri zaruseni se obcas muze zvednout ping... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 U mě by se kabel natahoval hodně složitě, proto používám bezdrát. Žádnej markatní rozdíl nepociťuju, nicméně pokud můžeš tak určitě kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Reddevilko77
chalani je lepsie pripojit ps3 cez kabel ako wifi?bo pri hrani fify12 som mal drobne lagy a rad by som sa tomu vyhol...dakem krasne:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.