Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

BBC2 vs BBC3 multiplayer a ostatni valecne onlinovky

coldpress

Otázka

Ahoj chci se zeptat jake je podle vas nejlepsi valecna multyplayerova hraBC,COD,MOH?Dlouhou dobu jsem hral Medal of honor 2010,a jeho multyplayer me prisel perfektni prehlednej,ale tech par map me uz omrzelo.Tak jsem koupil na doporuceni BATTLEFIELD2 a UPRIMĚ ČEKAL JSEM VIC :-( velekolepé epicke bitvy!! ale muj dojem po 8 hodinach hrani BC ML je takovej že je to cele jen na oko líbiveBC slibuje velkou mapu !coz je pravda ale v celem teamu je myslil jen 12 lidi kteri jsou rozdeleni na 3 jednotky po 4 kdy kazda jednotka brani urcitou vymezenou cast mapy takze v praxi mam z cele mapy uplnej prd,protoze mam sektorse třema spolubojovnikama tedy 4 na 4 a to me teda jako moc velkej nařez nepřipada!když kašlu na ukol a jen beham po mape ve snaze najit protivnika tak 12 na 12 na tak velkej mape ma za vysledek ze se vic chodi a hleda nez střílí a dopravni prostředky moc napomahaji.a kdyz uz nekoho najdu tak pul zasobniku je na nej nekdy i málo!a takhle bych mohl psat hodne dlouho ale to neni to podstatne chtel bych se zeptat jestli je na tom 3tí díl BC stejne nebo se neco zmenilo k lepsimu?a co konkurencni MW jak je na tom hodlam ted koupit nakou MP valecnou rezbu ale rád bych aby to nebylo jako BC2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

v BF 3 je vetsina map o dost mensich jak v BBC2 a hodne jich tam ma jen 2 cesty dost to pripomina COD,jen 2 mapy jsou vyslovene otevrene,takze pro tebe asi jak delane, 24 hracu zustalo z minuleho dilu.

COD MW3 ma take 24 hracu,ale na hodne prtavych mapach,takze budes potkavat nekoho neustale,ale zase tam neni zadna taktika a budes jen behat a strilet,coz mne zrovna moc nechytlo.

jeste ti muzu doporucit MAG ten se hraje az ve 250 hracich=furt se tam neco deje a jako bonus to koupis za par kacek.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak BC2 je perfekní ML hra,ale má bohužel velkou chybu,a to ve zbranovem SYSTEMU " i tezkej kulomet má učínost jako vzduchovka Slavie :-D"Ale i tak kdyz projedes tach pár modu mozna se ti nakej zalibi kdyz znas neke Čechy s headsetem je taktka hned jina zabava,MAGA nedoporucuji sám jsem ho prodaj protoze vypadky serveru me uz s....jestli chces řezbu kup si COD,nebo počkej na dalšího Medala

Odkaz ke komentáři

• 0

Ano to je pravda,sice v každe on-linové hře trvá než se dopracuji k lepším zbraním,ale v BBC2 už mám nekolik sniperek a jedna horší než druhá.,To samé i zbrane jako asault, při zaměřováni sniperem je to v zaměřovacím modu zpomalené víc než v jakékoliv hře co jsem hrá.Někdy si říkam že protivník musí cheatovat,protože zabít ho je nad-lidskej ukol,jinak to snad ani není možné v singlu jsou zbraně v pořádku,v MOH má zbran daleko vetší učinek.Kdo zvás hraje BBC3 mužete mě prosím říct jakou mají zbraně učinost?

Odkaz ke komentáři

• 0

BC si na multáku vyžaduje víc času než jiné hry"NEŽ NEČEHO DOSÁHNEŠ A NUČÍŠ SE HRÁT VELKÉ MAPY! jinak trojka je uplně jiné kafé než dvojka pokud tě 2 štve nenech se odradit od trojky co se zbraní tyče tak je to o 100% lepší než ve dvojce!srovnal bych to s medal of honor a ještě bych tomu naké to + přidal :-D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu