pilic2603 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Dobrý den hoši, právě jsem si pořídil xbox 360 slim flashnutej, a chtěl bych se zeptat mužu na live ? nedostanu ban i když mám pal hry ? co mužu stahovat a co naopak ne aby mi to nesmazlo flash děkuji moc za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Momentálně na live radši nechoď, než bude nový flash pro slim, potom si ho budeš muset nechat přeflashovat. Co tam máš momentálně za verzi dashboardu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilic2603 Odesláno Leden 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 podívej ještě nemám flash na slim flash vyjde koncem ledna, právě jsem stahl tu nejnovější verzi dashboardu z live, a právě se chci zeptat jestli mužu pak na live i s flashem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Ale psal jsi, cituji "právě jsem si pořídil xbox 360 slim flashnutej", tak teď nevím. Ale jasně, když budeš mít vždycky aktuální flash, kontrolovat hry v abgx, aktivně kontrolovat dění kolem xboxu (například tady na foru, nebo webech jako xbox-scene.com, c4evaspeaks.com), a nikdy nebudeš aktualizovat dashboard bez toho, aby sis zjistil, co ta aktualizace udělá, tak můžeš být docela v klidu. Jinak LT+ 3.0 pro slim prý vyjde do 24 hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 straspytlik Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Zdravím, mam doma Flashlej Xbox (Fat). A chci se zeptat pokud pokud mi Flasher udela un-flash zpatky na Originalní FW jestli budu moct hrat na Xboxu live bez strachu s banu. Samozřejmě s originalníma hrama. Děkuji za odpověd moc v tom nemam jasno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Zdravím, mam doma Flashlej Xbox (Fat). A chci se zeptat pokud pokud mi Flasher udela un-flash zpatky na Originalní FW jestli budu moct hrat na Xboxu live bez strachu s banu. Samozřejmě s originalníma hrama. Děkuji za odpověd moc v tom nemam jasno. Pokud ti flasher vrátí do mechaniky původní fw a nemáš flag ani na straně MS ani flag např. po failed AP nebo zápis v NAND, pak se nemáš čeho bát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pilic2603
Dobrý den hoši, právě jsem si pořídil xbox 360 slim flashnutej, a chtěl bych se zeptat mužu na live ? nedostanu ban i když mám pal hry ? co mužu stahovat a co naopak ne aby mi to nesmazlo flash děkuji moc za rady :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.