tyfusyt Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 zdravim jde pripojit klavesnice a mys na xbox pro hrani? pokud ano tak jen bezdratove nebo to jde i pres usb kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Pro hraní nejde, jedině přes nějaký konvertory, který stejně nefungují. Klávesnici můžeš používat jedině pro psaní zpráv atd. na xboxu. Ale nezoufej, ten gamepad je výborný a za chvíli si na něj zvykne i cvičený šimpanz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tyfusyt Odesláno Leden 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 ooo dekuji to staci :-) ikdyz ty akcni hry budou problem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Nebude to problém, zvykneš si, uvidíš. Pro psaní zpráv pak můžeš zakoupit jedině originální chatpad http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-chatpad-d221768.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Potvrzuji že hraní na gamepadu je lepší, od doby co jsem se s tím opravdu naučil už si skoro neumím představit hrát zase na PC s myší a klávesnici. Z klávesnice a myši bolí ruce, je potřeba je mít opřené o stůl a pořád v napětí. Kdežto s gamepadem si můžu dát ruce třeba za hlavu a pořád ovládám hru perfektně, položím si prostě ty moje pařátky kamkoliv a nic mě nebolí. Tedy kromě hlavy, když hraji moc dlouho :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendy93 Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 reknete mi o nejake levne klavesnice ktera funguje na xku pro psani zpráv ? nechci koupit nejlevnejsi nekde na netu co ma USB a pak doma zjistit ze nejde .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Nevím o tom, že by šlo zapojit vůbec nějakou USB klávesnici k XBOXu, pro každé přídavné zařízení musí mít konzole ovladač a s klávesnicí se nepočítá. Nicméně jako dobré řešení se jeví Microsoft XBOX 360 chatpad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Jde zapojit jakákoliv USB klávesnice, ale lze ji použít právě jen na psaní zpráv, či vyplňování něčeho kam se zadává text, nebo číslice. Osobně mám vyzkoušenou i mou bezdrátovou Logitech a jde bez problémů. Ovšem pro rychlé a pohodlnější psaní bych taky navrhoval spíš chatpad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eventai Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Já jsem zkoušel svoji bezdrátovou klávesnici od microsoftu wireless keyboard 6000 v3.0 a funguje bez problému. Ale pouze na psaní a posouvání se mezi záložkami v menu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tyfusyt
zdravim jde pripojit klavesnice a mys na xbox pro hrani? pokud ano tak jen bezdratove nebo to jde i pres usb kabel?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.