kdyr Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Cs bratranec má notes: acer aspire 6930G. A on by chtěl hrát TDU 1, jenže se to celkem drbe a když už se to nedrbe tak se nato nedá koukat. může te mi poradit za co by šla vyměnit ta grafika? Napadla mě 9600m nebo 8600m. Ale nevím jak je to s napájením a biosem? jestly by to šlo a nebo ne, popřípadě nějakou jinou gk co by tam šla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 grafiku nevymenis ledaze umis pajet ale procak muzes zjisti co tam mas za socket a ktery nej procak do toho muzes osadit ja tak menil amd jednojadro za dvoujadro ale tam sem mel stejnej socket nevim jak u intelu ale D2Core by mali byt na tom podobne..nebo jestli ma stejnej typ vic zestav tak najit na ebayi stejnej typ ale s jinou GF a CPU.. treba aspire je s atinou nebo intel ale stejne sedi v jednym sasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Leden 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 grafika de vyměnit!!!!, už jsem tam dal HD 4650. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 tak to si mel stesti tos ji mel jenom na pci zbernici ne?? ja zatim mnel vsechny napajeny rovnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Leden 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 MXM II, to sem věděl i před tím, ale nevěděl sem co tam de všechno za gk. Pak jsem našel jednu supr stránku a bylo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.