Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ps3 3d

saintmichael1313

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ahoj. No věřím, že někomu se to líbí a vyhovuje mu to, ale mě to teda nijak nenadchlo. Kupoval jsem za celkem dobrou cenu 3D TV k ps3 a kouknul se na pár filmů ve 3D a zkusil si killzone 3. Nevím, jestli to ničí oči nebo ne, ale mě z toho hlavně hrozně bolely ( je možný, že někoho ne/někoho jo). Ale ten killzone ve 3D mně přišel hrozně nepřehlednej a měl jsem problém se ve hře orientovat. Ale třeba ty efekty sněžení vypadaly skvěle. No ale trošku je mi líto těch několika stovek za brýle, protože ve 3D rozhodně hrát neplánuju. Toť moje dojmy ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Ahoj. No věřím, že někomu se to líbí a vyhovuje mu to, ale mě to teda nijak nenadchlo. Kupoval jsem za celkem dobrou cenu 3D TV k ps3 a kouknul se na pár filmů ve 3D a zkusil si killzone 3. Nevím, jestli to ničí oči nebo ne, ale mě z toho hlavně hrozně bolely ( je možný, že někoho ne/někoho jo). Ale ten killzone ve 3D mně přišel hrozně nepřehlednej a měl jsem problém se ve hře orientovat. Ale třeba ty efekty sněžení vypadaly skvěle. No ale trošku je mi líto těch několika stovek za brýle, protože ve 3D rozhodně hrát neplánuju. Toť moje dojmy ;)

A stačí teda připojit přes HDMI PS3 k 3D televizi a mít 3D brýle, nic dalšího není potřeba? A je dost her ve 3D?

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdar, tak já mám 3d a musím říst, že ti to nemusí sednout. Bylo u mě spousta kámošů a z některých her je po chvíly bolela hlava. Já osobně jsem žádné negativní účinky nepocítil. Co se týče her, tak Crisis 2, nebo Uncharted 3 jsou úplně mazec. Naopak Killzone 3, nebo Mortal kombat mě zas tak nenadchl. Jisté je, že her bude více a pocit z hraní to může zlepšit.

Odkaz ke komentáři

• 0

Určitě si minimálně v nějakym obchodě s elektronikou, lépe u nějakýho kamaráda, vyzkoušej, já například 3D efekt buď téměř nevidim nebo mi z toho je špatně. Různí výrobci můžou využívat trošku jiné technologie, takže není od věci jich vyzkoušet víc a porovnat.

Odkaz ke komentáři

• 0
Určitě si minimálně v nějakym obchodě s elektronikou, lépe u nějakýho kamaráda, vyzkoušej, já například 3D efekt buď téměř nevidim nebo mi z toho je špatně. Různí výrobci můžou využívat trošku jiné technologie, takže není od věci jich vyzkoušet víc a porovnat.

Asi tak. Buď žádný nevidím nebo se to nedá hrát... Ale chce si to opravdu naživo vyzkoušet ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak ja si taky kvuli ps3 poridil 3d telku...Zkusil jsem jeden film, tam to 3d je videt hodne a bavi me to. Co jsem zkousel hry Resistance 3, Uncharted 3, Crysis 2 a Batman AC, tak proste to 3d nic moc...V nejaky hre trochu ten efekt pocituju, ale asi jsem od toho cekal vic. Na brejle se prasi a absolutne to nevyuzivam. Hlavne mit na hlave sluchatka a brejle, to je dost ♥♥♥♥♥♥ni :?

Kazdej si to podle me musi zkusit a zalezi co od toho kdo ceka...Ja asi cekal moc a zklamalo me to. Jinak me z toho neboli nic (oci, hlava). Asi zalezi na jedinci :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Jak se musí nastavit PS3 aby 3D bylo jak má bejt?Koupil sem si 3D monitor LG kterej používá pasivní technologii a když pustim nějakou hru co 3D podporuje tak se na to nedá koukat natož hrát.Hra se rozdělí do dvou obrazů a ty se překrejou.Takže když koukam jednim okem tak vidim jednu část obrazu a když kouknu druhym tak tu druhou,ale dohromady to 3D efekt nedá.Předem děkuju za rady.

Odkaz ke komentáři

• 0

Stačí propojit 3D televizor s PS3 přes HDMI. Pak spustíš hru a v menu hry povolíš 3D. Nasadíš 3D brýle a pokud jsou aktivní, tak je zapneš a hraješ ve 3D. Je to blbuvzdorný. Pokud to nefunguje,l je někde nějakej HW problém, pravděpodobně televizor není 3D nebo nemáš v pořádku brýle :).

Koupil jsem si Killzone 3 a pustil jsem to ve 2D a byl jsem zklamanej z grafiky. Přišla mě docela hnusná, všechno hnědý a splývalo to, nic tam pořádně nebylo vidět.

Po cca 14 dnech jsem si řekl, že tomu dám šanci a pustil to znovu, tentokrát ve 3D. Od tý doby mě to nepustilo, a to nejsem žádnej hráč a 3D střílečky opravdu normálně moc nemusím. První 2 hry jsem sice musel po cca pul hodině přerušit, kvůli námaze očí. Při třetí hře jsem jel hodinu bez problému. Od tý doby už žádný problém ani po 2 hodinách (víc času jsem v kuse ani neměl). Chce to párkrát zkusit, oči a hlava si rychle zvyknou.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu