Romix Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 V posledni dobe se mi stava, ze mi hry z knihovny ve FSD zmizi. videt jde treba jen jedna, nebo 2. Pritom jich tam mam tak 15. Stalo se to uz nekomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 nemas zmackuty tlacitko X ?? tim se prepina do nabídky oblíbených her, abys nemusel listovat ve velkem seznamu her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Leden 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Nemam prave...ono to nekdy zmizi a nekdy to tam je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos21 Odesláno Duben 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2014 Mám stejný problém, kde mám zmáčknout to X. dík za ifo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmajlik Odesláno Červen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2014 X se macka v knihovne her. Tam se prepina mezi oblibenyma a celou kni♥♥♥♥♥u. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.