Tomina1468627274 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Ahojky, můžete mi prosím někdo pomoci? Kdysi jsem uz známých hrála na Wii hru a teď bych si ji ráda koupila, ale neznám název. Známí už konzoli nemají a název si taky nepamatují, tak se obracím sem. Tématem hry bylo sekání předmětů - hráč vs. počítač. Rozhodčí vám a počítači (soupeři) nadhodil nějaký předmět (melouny, krabice, jablka apod.) a vy jste ho museli co nejrychleji a asi i nejpřesněji rozseknout mečem. Byla to boží hra a ráda bych ji sehnala, myslím, že děti by se u ní vyřádili taky (mám dva kluky a ti do všeho jen buší a mlátí, takže to je pro ně hra jak dělaná a aspon mi nebudou omlacovat nábytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vipous Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Hele a meli urcite wii..?? Hra kterou popisujes se jmenuje "Fruit ninja" ale fakt nevim jestli vysla i na WII edit: Jeste jsem nasel tohle: http://wii.ign.com/dor/objects/14218887/ninja-reflex/images/ninja-reflex-20080208100611126.html?page=mediaFull Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Ja myslim ze slo o SPORT RESORT :) je na to potreba Wii Motion Plus... a je tam jedna hra kdy sekas mecem predmety ktere ti hazi rozhodci... a musis je seknout v danem smeru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomina1468627274 Odesláno Leden 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Jj, bylo to Wii. Ten Fruit Ninja to nebyl, ale ta hra vypada taky sqele, takze diky za tip ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomina1468627274 Odesláno Leden 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Jj, to je ono!!! Díky moc. :):):) :-* Koukala jsem na seznam her na wii.com a hra se jmenuje Swordplay a je v tom balíku Sports Resort, jak píšeš. To budou u nás Vánoce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.