dany_ Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 pujcil sem si od kamose COD MW 1 origo a chci si z nej udelat iso a prevest do GOD formatu.. pres img burn ani magic iso mi to nejde. hlasi mi to ze tam je nejaka ochrana. nevite jestli to lze jeste nejak jinak zkopirovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Nelze, k ripování originálních her z DVD na xbox potřebuješ speciální mechaniku, soft a já nevím přesně co, jisté je, že to doma zkrátka jen tak neuděláš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 aha, tak nic díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dany_
pujcil sem si od kamose COD MW 1 origo a chci si z nej udelat iso a prevest do GOD formatu.. pres img burn ani magic iso mi to nejde. hlasi mi to ze tam je nejaka ochrana. nevite jestli to lze jeste nejak jinak zkopirovat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts