bad-boy13 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Ahojte kde by som vedel kúpiť čisto len ten FLEX CLIP na NOR pamat ? ..... pretože mám problém môj slip je asi pokazený mám odma dve konzoly a obe mi píšu že fail to initialize PS3 BIOS. buď je to tým že som ho veľmi pritlačil alebo možno tým že som kus zbrúsil z boku aby pekne sadol na jednu moju konzolu :/ ..ale myslím že to bude tým že som ho veľmi stlačil lebo stále mi to písalo a až potom som ho pritlačil //raz mi to fungovalo ale konzola sa prehriala pri zálohovaní (backup) čiže pri druhom kroku a od vtedy nemôžem pokračovať dalej dúfam že mi pomôžete Všekým vopred ďakujem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentello Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 neprodava se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kojikoji Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 bad-boy13 napsal: Ahojte kde by som vedel kúpiť čisto len ten FLEX CLIP na NOR pamat ? ..... pretože mám problém môj slip je asi pokazený mám odma dve konzoly a obe mi píšu že fail to initialize PS3 BIOS. buď je to tým že som ho veľmi pritlačil alebo možno tým že som kus zbrúsil z boku aby pekne sadol na jednu moju konzolu :/ ..ale myslím že to bude tým že som ho veľmi stlačil lebo stále mi to písalo a až potom som ho pritlačil //raz mi to fungovalo ale konzola sa prehriala pri zálohovaní (backup) čiže pri druhom kroku a od vtedy nemôžem pokračovať dalej dúfam že mi pomôžete Všekým vopred ďakujem . ( http://www.digitalyeah.com/catalogsearch/result/?cat=&q=E3+Clip+Suit+For+E3+Flasher ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 co to je za modely ty tvoje ps3? nezkoušels to náhodou na consoli s nand pamětí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.