bad-boy13 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2012 Ahojte kde by som vedel kúpiť čisto len ten FLEX CLIP na NOR pamat ? ..... pretože mám problém môj slip je asi pokazený mám odma dve konzoly a obe mi píšu že fail to initialize PS3 BIOS. buď je to tým že som ho veľmi pritlačil alebo možno tým že som kus zbrúsil z boku aby pekne sadol na jednu moju konzolu :/ ..ale myslím že to bude tým že som ho veľmi stlačil lebo stále mi to písalo a až potom som ho pritlačil //raz mi to fungovalo ale konzola sa prehriala pri zálohovaní (backup) čiže pri druhom kroku a od vtedy nemôžem pokračovať dalej dúfam že mi pomôžete Všekým vopred ďakujem . Citovat
kojikoji Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2012 Ahojte kde by som vedel kúpiť čisto len ten FLEX CLIP na NOR pamat ? ..... pretože mám problém môj slip je asi pokazený mám odma dve konzoly a obe mi píšu že fail to initialize PS3 BIOS. buď je to tým že som ho veľmi pritlačil alebo možno tým že som kus zbrúsil z boku aby pekne sadol na jednu moju konzolu :/ ..ale myslím že to bude tým že som ho veľmi stlačil lebo stále mi to písalo a až potom som ho pritlačil //raz mi to fungovalo ale konzola sa prehriala pri zálohovaní (backup) čiže pri druhom kroku a od vtedy nemôžem pokračovať dalej dúfam že mi pomôžete Všekým vopred ďakujem . ( http://www.digitalyeah.com/catalogsearch/result/?cat=&q=E3+Clip+Suit+For+E3+Flasher ) Citovat
Jiboia Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2012 co to je za modely ty tvoje ps3? nezkoušels to náhodou na consoli s nand pamětí? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.