Luke-Hardy Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Mám Windows xp a chtěl bych si předělat lištu (hlavní panel) aby vypadal jak z Windows 7 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 16, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Stačí projet deviantart.com, je tam toho spousty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Podivam se diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 V té stránce se moc nevyznám neco sem nasel ale nevim jak to stáhnout atd :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 už zase ? další téma na to stejný od stejnýho člověka prostě si je nainstaluj, žádný omezení krom spuštění hoodně starejch věcí tě nečeká, pokud se to nesnažíš nainstalovat na nějakej psací stroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 a co myslíš tím "je" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 "windowsy" 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 myslis ze kdybych vedel jak tak to neudelam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 myslim že po tom co ti to několik lidí vysvětlilo by na to přišel i trenovanej jezevčík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 no bohužel mi to nepomohlo proto tet pisu znova takze poradíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 ano, sežen si instalační DVD, strč ho do mechaniky, restartuj pc a proklikej se instalací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 aha to mi hodně pomohlo kdybych věděl kde to sehnat tak bych to uz udelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Co třeba jakejkoliv obchod s těmahle věcma ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Leden 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 ja jsem myslel že už jsi pochopil ze to nechci kupovat ale naucit se to stahnout a nainstalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 venda3 Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 nic ve zlym, ale trvalo mi ani ne 20 sec než jsem našel to co hledáš, stačilo zadat stahuj.cz a vyhledat windows 7 a hned druhý odkaz http://www.stahuj.centrum.cz/uprava_plochy/temata/seven-remix-xp/?g[hledano]=windows%207&g[oz]=2.41 jinak stránky jako stahuj.cz jsou základ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Leden 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Takovyhle podobny veci sem si uz instaloval a poslalo mi to doprdele celej kompl a nebo ten program nefungoval takze nevim no zrovna tohle sem nemnel na mysli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Leden 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 ok tak sem to skusil a uvidime jak to bude slapat ale kdyby tady byl nekdo ochotnej mi rict a poradit lepsi tak sem tu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Jsou různý programy na XP a modding vzhledu, stačí jen pohledat na googlu pročíst pár návodů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Leden 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 ok podívam se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Luke-Hardy
Mám Windows xp a chtěl bych si předělat lištu (hlavní panel) aby vypadal jak z Windows 7 :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.