CKulich Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Jak se dávají hry na R4 karty? Musí se to dávat přes nějaký program nebo to stačí jen vložit na kartu?? Karta R4i SDHC 3DS Red Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 musíš stáhnou z ofic stránek kernel,dát ho do rootu karty a pak romky taky stačí přehodit EDIT:pokud tvá karta vypadá takhle,tak nemáš fake EDIT2:zformátuj kartu a hod na ní tohle(rozbalené) a pak tam házej taky romky,pokud to hodí nějaký error,tak ho sem napiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CKulich Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Hodilo mi to eror tak jsem si stáhl neoficiální Kernel TT Wood a jde to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sexybaron Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Ahoj mám stejný problém jako CKulich ale asi nejsem tak zručný abych to rozjel sám. Pořád mi to píše chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sexybaron Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Mám firmware 3.0.0-6E ....budu rád za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CKulich Odesláno Leden 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 tady návod.Jednoduše si stáhni ještě tenhle Wood: http://www.r4wood.com/pages/R4i-SDHC-1.4.1-Red-PCB-Kernel.html je to ten R4I-SDHC TTMenu V6.73 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sexybaron Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Myslím, že mám tento problém ... jde to nějak vyřešit bez Nds??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CKulich Odesláno Leden 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Nejde, napiš někomu tady kdo má NDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CKulich
Jak se dávají hry na R4 karty? Musí se to dávat přes nějaký program nebo to stačí jen vložit na kartu??
Karta R4i SDHC 3DS Red
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.