divady Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 dobrý den dneska mi přišla nová mechanika, ale mam stejnej problem jako jsem měl před tim, cd normalně zajede, ale už se neroztočí a ani se nespustí laser. tak už nevím co stim. neni to třeba jenom softwarově?? hledal jsem to tu celej den a nic jsem nenašel, už jsem docela bezradnej. mockrát děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Vyměnil jsi řídící desku mechaniky, ta je totiž spárovaná s boarden v PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divady Odesláno Leden 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 právě že ne. nejdřív jsem si řikal že by to mohlo bejt přívodním kablikem, kterej vede pod ní, vypadá docela zmačkaně, ale to by tam zase nešlo dát cd. ale nemůžu zařučit že původní majitel ji nevyměnil... docela dost se obávam že je špatná řídící deska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 co tam je za firmware a jaká to je verze ps3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.