scrappy Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Zdravím ve spolek, možná si pamatujete na mou první montáž několika pěkných momentů: http://www.youtube.com/watch?v=xa-4F2eb4Qs Je to už pár dnů, a já se opět nudil a udělal další, troufnu si říci lepší pokračování... Je to už obohacené o pár efektů, díky video editoru bla bla bla koho to zajímá že No tak posílám odkaz na druhou část, snad se bude někomu líbit... Jinak byl bych rád, kdybych někoho inspiroval natolik že by se rozhodl též něco natočit, a kdyžtak to sem na forum šoupnul Enjoy --------------------------------------------------------- http://www.youtube.com/watch?v=WGfpP_ylvFM --------------------------------------------------------- EDIT: přidávám další podařený kousek http://www.youtube.com/watch?v=1JP_2WkVHnA&feature=youtube_gdata_player Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 největší masakr s těma C4 :D hustý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scrappy Odesláno Leden 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Perry Děkuji, mimochodem koukám že s tebou jsem se domlouval na prodeji toho VIP pasu že? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Ty dva killy ze sniperou no zoomem byly perfektni krutane dobra prace :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 PerryDěkuji, mimochodem koukám že s tebou jsem se domlouval na prodeji toho VIP pasu že? :-D shodou okolností jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Rofl :D ten support 2:35 :D úplnej kokos xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scrappy Odesláno Leden 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Yakuza JJJ :D Hale ale sere mě jen ta kamera, chtělo by to něakou to něaký ten nahrávač, ale alespon něco :-) Jinak ted jsem narazil na toto video, z toho nechápu... Jednou něco takového natočit, pískám si :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Opravdu povedené a hodně zábavné ! :) Chtěl bych se zeptat to hraješ na gamepadu nebo s myší ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scrappy Odesláno Leden 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 horac Ahoj hale hraju to na gamepadu, ale už v tom mám cit... Na konzoli hraju 11 let, přičemž na xboxovým ovladači jedu 5 let. Jinak všechny ty scénky co jsou vidět ve videu, jsem natočil během 2 dní (6 hodin hraní). Příští video mi potrvá déle, ale nechám si na něm mnohem více záležet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Diky za odpoved :) asi si BF poridim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scrappy Odesláno Leden 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Již brzo vydám episodu 3... Koho to zajímá (odběr ) ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fusion999 Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Pěkný! Nejvíc ten support jak jsi mu pod údy házel C-4 :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scrappy Odesláno Leden 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Fusion999 No to byla největší haluz :-D Jsem se tu klepal aby si toho nevšiml a neskazil mi video :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ca3saR Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 HAHA ! nejlepsi !! :DD ale mohlo uz by byt vidii vice ;) (doufam ze budou :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scrappy Odesláno Únor 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Ano budou :-) Během několika dní mi má přijít HD nahrávač speciálně na xboxové videa. Bude se pak jednat o profesionální videa, s výbornou kvalitou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scrappy Odesláno Únor 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 EDIT: přidávám další podařený kousek od mého kamaráda... http://www.youtube.com/watch?v=1JP_2WkVHnA&feature=youtube_gdata_player Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 hehe, zajímej nápad :D Až na ten noobtubing pěkný killy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.