perrek Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 zdar, dá se na LIVE koupit Online pass na BF3? budu pořizoat hru s použitým online passem tak se chci zeptat zda se na LIVE dá koupit a za kolik? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Pokud vím tak ano, a za 800 MSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 super díky, takže to klidně můžu vyměnit jo? já jen aby mi nezbyl singplayer kterej je k hovnu :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Mrkni se na marketplace, třeba i na webu, měl by tam být i ten pass no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 není tam...právě proto se ptám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scrappy Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Já ho shodou okolností prodávám, dávám ho za 250, nebot jsem mám battla 2x... Kdyby si chtěl tak napiš na continualvirus@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 jop napsal jsem ti mail EDIT když zadám tvojí emailovku tak mi přijde od MAILER DEAMONa že je mail nedoučitelný - zkrátka ten online pass bych vzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scrappy Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Aha, hale tak nevadí... Pass tu mám, je to prostě ten kus papíru ze hry kd eje kod :-) Domluvil bych se tak že bud bych ti to poslal na dobírku (což je blbost + 90kč), nebo by jsi mi mohl poslat peníze na adresu, a já bych ti kod odeslal obratem mailem.Odelsal bych foto... Klidně ti to mohu i vystavit na aukru, pokud máš něaké pochybnosti :-) Nebo pokud máš něco pěkného na xko, tak i výměnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 počkej na adresu jakože v obálce? :D to je taky nesmysl :D nebo myslis složenkou? :D účet máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Sry za off topic perrysQu ale BF ma single paradni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 fakt? tak to je paráda :D vím že předchozí díly stály SP za ho*no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 fakt? tak to je paráda :D vím že předchozí díly stály SP za ho*no :D To proto že to byli první SP co battlefield měl a navíc to byl Bad Company, ale BC2 SP se mi docela i líbil, BF3 je skvělej, jak příběh, tak multák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Ale kravskou píču single stojí za ♥♥♥♥♥ xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 tak to je pecka :D tak to se těším dvojnásob :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Ale kravskou píču single stojí za ♥♥♥♥♥ xD xD xD xD, my víme xD xD xD xD ♥ (sarkasmus :dozey:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 nejvic mě bavil fakt single v BC2... tenhle mě moc nechytl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Me nebavil moc v BC ale BF3 ma nej sp asi s BF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Me nebavil moc v BC ale BF3 ma nej sp asi s BF Tak to se lehko řekne, jasně že má nejlepším, to bude asi tím že BC a BC2 byli první BF hry které měli singla, tak to asi Dice neuměli dělat skvělej příběh a tak hned když je to převážně multiplayerovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Jo tak to jo ale pro me je nejlepsi BF3 SP byl sem CoD fanda nez me dosel dom BF3 :lol: edit : radsi by sme meli prestat nebo se budou rozdavat cervene karticky :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scrappy Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 perry Učet právě nemám, tak co navrhuješ? :-) Hale zkus ještě jednou ten mail, nechci to tady řešit... continualvirus@seznam.cz nebo jpilsky@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.