jamail Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Zdravim, mam problem s frapsem.. kdyz ho zapnu pri nahravani nejake hry .. seka se to , ne nejak extreme ale seka se , mam vykonny comp takze v tom by nemel byt problem navic mi to dela i u minecraftu. nevi nekdo jk to zpravit ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Zkus Fraps nastavit na Half-size. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Raději sem napiš svou sestavu... a minecraft je poměrně náročná hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Leden 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 ok .. Procesor : Intel pentium P6500 (2,2 ghz ) Grafika ATI Mobiliti Randeon HD 6000 4GB Ram : 4gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Hm, tak to je teda fakt výkonný (irony), navíc fraps nějaký ty fps prostě ubere no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Leden 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 pokud narazis na procak tak ten tam mam jen na zaskok , protoze i5 mi shořel .. ale zkoušel sem to i na i5ce a stejne to skubalo jk prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 v nastavení frapsu si nastav 60 fps a pude ti to cajk, a pak to jenom přez něco převedeš a upravíš na požadovanou velikost a třeba 30fps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jamail
Zdravim, mam problem s frapsem.. kdyz ho zapnu pri nahravani nejake hry .. seka se to , ne nejak extreme ale seka se , mam vykonny comp takze v tom by nemel byt problem navic mi to dela i u minecraftu. nevi nekdo jk to zpravit ? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.