Silas Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Při hraní (Deus Ex: HR) mi hned v první misi zamrzne konzole - ne, že by mě to vyhodilo zpět do FSD, ale prostě obraz zamrzne, zvuk se sekne a jediný, co můžu udělat je vypnout konzoli - nemá někdo řešení? Mám nejnovější FSD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferri1468625304 Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 zkus vymazat cache Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 To se taky stavalo u hry Renegade neco ( Arcadovka ) Mel jsem spatnou verzi hry,pac me neslo ani DLC + bonusy a vzdy se me to na nejakem miste seklo a potom stale na stejnem 8 kole hned na startu.Stahl jsem jinou verzi a uplne v pohode.Tak nevim cim to bylo ,jestli verzi hry,ale nic neni dokonaly ale me to nevadi .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Při hraní (Deus Ex: HR) mi hned v první misi zamrzne konzole - ne, že by mě to vyhodilo zpět do FSD, ale prostě obraz zamrzne, zvuk se sekne a jediný, co můžu udělat je vypnout konzoli - nemá někdo řešení? Mám nejnovější FSD... Mam úplně ten samej problém, taky máš verzi s cz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Leden 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Mam ENG verzi, ale zkoušel jsem promazat Cache z HDD - dál jsem se dostal, ale teda v Dead Islandu se mi to seklo jednou (po tom promazání), pak to jelo normálně - setkal jsem se s tim už předtim a zkusil jsem tu hru úplně smazat a nakopírovat znova bez jakýchkoliv patchů nebo DLC a jelo to (např. Saints Row)... Nevim, jestli to je problém v HW nebo v SW... EDIT: Tak ne, teď se mi to seklo úplně stejně u Orcs Must Die jako předtim u Deus Ex - tak nevim, čim by to mohlo bejt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 No taky zkusim smazat cache...kde ho vlastně najdu? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Silas: Preinstaluj kompletne FSD , stahni akorat obaly do her a nic dalsiho nenastavuj.Jestli to jeste bude delat. Me to jinak taky delalo ,ale musim zaklepat uz me to nedela v pohode hraju .) Ja si myslim,ze zasek je vlastnost FSD. Ne vse funguje na jednicku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Tohle muze delat i spatne ulozene vedeni kabelu (RGH) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Muze to tim byt a nemusi.Pac se me to nejak nezda,kdyz me se sekala hra 7x na stejnem miste hned v uvodni misi pri startu 8 kola ve hre : Renegade Ops. Po nahozeni jine verze ve ktere jde dlc zadnej zasek ani problem.Treba mu to promazani pomuze .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 A jak přeinstalovat FSD kompletně? Chtěl bych to zkusit právě, jestli to zase bude dělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 podívej se do sekce návody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 A mam naformátovat Xboxovej HDD? Já teď nevim - je to tohle? http://console-forum.net/tema/132645-cz-navod-na-reset-glitch-hack-krok-po-kroku-vc-stavby-programatoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.