Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

The Darkness 2

DeSmond

Recommended Posts

Dnes vyslo demo teto hry, ktera vychazi 10. Února a ja zde marně hledal tema, proto jsem ho zalozil, pozdeji prihodim snad nejake info o hre.

Kazdopadne pro ty co demo hrali: Jak se vam libi?

Musim se priznat ze me se prvni dil dostalo dorukou az vcera, hral jsem jen kus a mam odehrane demo a musim rict, ze kdyz jsem videl ze je ohlasena dvojka ktera bude v cel-shadingove grafice a navic oproti jednice dost barevne byl jsem nejisty, ale po odehrani dema mam jasno, budu kupovat, pred tim jeste stihnu akorat dohrat prvni dil

Grafika nakonec velmi potesila, v pohybu vypada mnohem lepe nez na obrazcich.....

Hra je jak se patri brutalni a podle me velmi dobre zdokonalila principi jednicky....

Treba moznost vytrhnout dvere od auta a branit se s nimi je vazne skvela

Taky pocit ze strelby mam mnohem lepsi....

A velmi lakave vypada i strom schopnosti....

Co si o pokracovani myslite vy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na games.cz vysli celkem smisene dojmy na demo, kde si autor mysli, ze hra pusobi prekombinovane... vice zde ;)

http://games.tiscali.cz/prvni-dojmy/dojmy-z-demoverze-darkness-2-nejsou-temne-ani-svetle-58217

Souhlasite s tim? Ja teda tenhle problem nemel, muze se to tak oproti jednicce zdat, ale rekl bych, ze to bude fungovat...

Odkaz ke komentáři

No teda,dohral jsem jednicku,paradni hra.Ale dvojka to je naprosta bomba,hral jsem demo(z zadnyho dema jsem nebyl tak hotovej).Musim rict ze vse je lepsi a ta grafika k tomu nadherne sedi,konecne vidime ve hrach diry v tele a rozparani cloveka bez omezeni,vetsi temonta,demonicke vtipky.Naprosta bomba,uz aby to vyslo.Tomu rikam kus prace,konecne vylepsili ovladani .Na games tiscali pisou sami pc mimoni.Takze tam nebrat nic vazne

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Tak už mam zasebou asi 3 hodiny a baví mi to čim dá tim víc, hrajete se to jako po másle, je to rychlí a akční a celkově je to slušně vyladěný.. Akorát jsem nepřišel na to jak vybrat zabití když ho držim tim levym "hadem" třeba anaconda je super ale udělá ji málokdy :)

Odkaz ke komentáři

for Punisher.Staci hledat... http://console-forum.net/tema/137761-jak-zkonvertovat-lt-3-0-iso-na-lt-2-0-iso?p=1217015&posted=1#post1217015 .Po patchnuti isa to abgx neprojizdej ,pokud jo odskrtni si to co mas v navodu. Jinak hra je fajn ale trosku me stve ta stereotypnost,furt se deje jako by to same.Nevsimli jste si toho?A sest hodin hraci doby?ajee,no z dema jsem byl z tohoto cinu nadsenej ale za polovinou hry uz mi to nejak nesedi,jako by se furt opakoval podobny dej.Jo dvojka je ve vsech ohledech hratelnosti mnohem lepsi nez darkness 1 ale na darkness 1 to urcite nema,byla takova proste jina s lepsim pribehem.

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu