DeSmond Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Dnes vyslo demo teto hry, ktera vychazi 10. Února a ja zde marně hledal tema, proto jsem ho zalozil, pozdeji prihodim snad nejake info o hre. Kazdopadne pro ty co demo hrali: Jak se vam libi? Musim se priznat ze me se prvni dil dostalo dorukou az vcera, hral jsem jen kus a mam odehrane demo a musim rict, ze kdyz jsem videl ze je ohlasena dvojka ktera bude v cel-shadingove grafice a navic oproti jednice dost barevne byl jsem nejisty, ale po odehrani dema mam jasno, budu kupovat, pred tim jeste stihnu akorat dohrat prvni dil Grafika nakonec velmi potesila, v pohybu vypada mnohem lepe nez na obrazcich..... Hra je jak se patri brutalni a podle me velmi dobre zdokonalila principi jednicky.... Treba moznost vytrhnout dvere od auta a branit se s nimi je vazne skvela Taky pocit ze strelby mam mnohem lepsi.... A velmi lakave vypada i strom schopnosti.... Co si o pokracovani myslite vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 včera sem dal demo a vypada to fakt dobře,ty barvy,svižnost,atmosfera - těšim se!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Dá se někde sehnat demo i na flash konzoli ? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 na XBLA - flash ti v ničem nevadi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Nebyl jsem si tou komixovou grafikou jistý, ale teď se na to neskutečně těším. Parádní demo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Nema nekdo link na demo?krom xlive.Diky pipe a fbi vsechny servery se promazavaji,moje nervy!!!fuck the usa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Na games.cz vysli celkem smisene dojmy na demo, kde si autor mysli, ze hra pusobi prekombinovane... vice zde ;) http://games.tiscali.cz/prvni-dojmy/dojmy-z-demoverze-darkness-2-nejsou-temne-ani-svetle-58217 Souhlasite s tim? Ja teda tenhle problem nemel, muze se to tak oproti jednicce zdat, ale rekl bych, ze to bude fungovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 No teda,dohral jsem jednicku,paradni hra.Ale dvojka to je naprosta bomba,hral jsem demo(z zadnyho dema jsem nebyl tak hotovej).Musim rict ze vse je lepsi a ta grafika k tomu nadherne sedi,konecne vidime ve hrach diry v tele a rozparani cloveka bez omezeni,vetsi temonta,demonicke vtipky.Naprosta bomba,uz aby to vyslo.Tomu rikam kus prace,konecne vylepsili ovladani .Na games tiscali pisou sami pc mimoni.Takze tam nebrat nic vazne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Tak vazne nevazne, to je vec vkusu a tomuhle cloveku to asi holt nesedlo, ja nastesti ten problem nemam a na hru jsem hodne zvedavej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 The.Darkness.2.RF.XBOX360-XPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 mrzí mě že nemam LT+ 3.0 ...chtěl bych si to zahrát :( ...nevíte někdo o někom kdo flashuje v Plzni a okolí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon kennedy Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Tak již mám staženo full a pařím dobrá zábava :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 taky se na to chystám, přes noc stáhnu a ráno hned vyzkoušim. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 ty hadice jsou docela zabavny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 mrzí mě že nemam LT+ 3.0 ...chtěl bych si to zahrát :( ...nevíte někdo o někom kdo flashuje v Plzni a okolí? stačí to patchnout na lt+2.0 a jede to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Punisher001 Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Nevíte někdo jak to pachnout aby to fungovalo na LT 2,0?přes abgx 360?už jsem to jednou zkusil bez abgx a na LT 2,0 mi to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Tak už mam zasebou asi 3 hodiny a baví mi to čim dá tim víc, hrajete se to jako po másle, je to rychlí a akční a celkově je to slušně vyladěný.. Akorát jsem nepřišel na to jak vybrat zabití když ho držim tim levym "hadem" třeba anaconda je super ale udělá ji málokdy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 for Punisher.Staci hledat... http://console-forum.net/tema/137761-jak-zkonvertovat-lt-3-0-iso-na-lt-2-0-iso?p=1217015&posted=1#post1217015 .Po patchnuti isa to abgx neprojizdej ,pokud jo odskrtni si to co mas v navodu. Jinak hra je fajn ale trosku me stve ta stereotypnost,furt se deje jako by to same.Nevsimli jste si toho?A sest hodin hraci doby?ajee,no z dema jsem byl z tohoto cinu nadsenej ale za polovinou hry uz mi to nejak nesedi,jako by se furt opakoval podobny dej.Jo dvojka je ve vsech ohledech hratelnosti mnohem lepsi nez darkness 1 ale na darkness 1 to urcite nema,byla takova proste jina s lepsim pribehem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Listopad 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2013 Nevíte někdo o živých lincích na share rapid? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.