Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Půjčil by mi někdo na vyzkoušení volant?


skolni.flakac

Otázka

Zdravím. Vím že je to neobvyklé, ale chtěl bych si zkusit jak se ovládají hry pomocí tohoto (http://www.playcentrum.cz/wireless-wheel-xbox-360-879401.htm) ovladače. Našel by se tady někdo ochotný, kdo by mi onen ovladač bych ochoten zapůjčit? Jsem z Pardubic, ale nebyl by pro mě problém dojet si třeba do Hradce, Chrudimi a podobného okolí. Samozřejmě bych to nechtěl zadarmo.

Nebo tip, kde bych si tento ovladač mohl vyzkoušet třeba na prodejně? (V JRC mi řekli, že ho kvůli mě rozdělávat nebudou).

Tak přece nebudu kupovat zajíce v pytli. Nejsem blázen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

to je sice pravda. tuto stranku znam. proto jdm se rozhodl napsat sem. chteji 150 z postu jenim a pak jeste 150 za postu druhym smerem. to jsem se fakt nezblaznil. proto se ptam tady, pac za 800 se da sehnat novej a tohlr je dost smesna cena za pujceni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Dobrý den,

osobně naše firma za dopravu nic nechce a občas na ni dokonce ztrácí peníze. Chce tohle kterákoli přepravní společnost, např. PPL: http://ppl.cz/main.aspx?cls=art&tre_id=62&art_id=221.

Na objednávkách od 5 kg částečné doplácíme dopravu, aby zábava byla dostupná každému. Je nám líto, že nemáme v Česku společnost s nižšími cenami, a s Českou poštou jsme měli pouze problémy.

Volant, které chcete zkusit je v naši půjčovně velice populární, kupodivu má dost dobré ovládání. Na co bychom opravdu poradili dát pozor je to, jak ho musíte držet při hrání. Toho asi nepocítíte při zkoušení volantu v obchodě, ale podle naši zkušenosti, ruky bolí již po 30 minutách držení volantu bez opory. Proto pro domácí použití je asi lepší zkusit koupit klasický model s pedály.

Mějte se pěkně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu