zelenatsch Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Zdravim, Google tvrdí, že se E3Flasher v ČR koupit nedá... teda až na pár (drahých) vyjímek... Existuje tedy nějaký kus HW, který umí downgrade a je k dispozici v čechách (slovensku)? Našel jsem na českých stránkách pouze Teensy++, ale sklad mají stejně v USA... Děkuji za případnou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konykonrad Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 e3flasher ti udělaj aj na slovensu a navíc to je jedinej spúsob jak na jednom hd hrád online a na druhém mít cfw a hrát warez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelenatsch Odesláno Leden 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Udělaj? Takže samotný E3flash se tam koupit nedá? Jinak mi jde spíš o dualboot s linuxem, než o warez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.bb Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Zdravim, taky bohuzel mam novejsi sw 4.2, mate na nekoho kontakt kdo mi to flashne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 na dualboot s linuxem neni pak E3 už potřeba, potřebuješ ho jenom na downgrade 3.56+ na 3.55 jinak k flashování tu je ten E3 flasher, Teensy++ a pak ještě ProgSkeet(tim se dá flashovat snad všechno, PS3, XBOX360, PSP, iPhone atd...:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.bb Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 A nevite kdo mi udela ten downgrade na 3.56? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barca68 Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 Koukni zde http://serviskonzol.sk/viewpage.php?id=12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.bb Odesláno Září 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2012 To je dobrý , ale nevíte o někom v praze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.