crown Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Zdravím , chtěl bych se zeptat jestli má cenu updateovat konzoli s FW 3.72 na 4.00. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 pokud chceš PSN a hraní online tak jo, pokud čekáš na další prolomení FW pro pirátský hry tak je lepší zůstat na co nejmenším FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crown Odesláno Leden 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 no já chci tak od všeho trošku je mi jasné že když si dám CFW tak mi hraní online nepůjde. Ale nechce se mi čekat protože mám BF 3 a COD MW 3 origo a jiné hry takže to je zas nevýhoda nevyužít to hraní online nevím co dělat : ( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 tak stim by ti pomohla pouze druhá PS3 s CFW a tuhle bys nechal na online:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crown Odesláno Leden 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 kdybych měl peníze na druhou ps 3 konzoli tak kupuji pouze origo hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
crown
Zdravím , chtěl bych se zeptat jestli má cenu updateovat konzoli s FW 3.72 na 4.00.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.