Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kde nakoupit?

Mrkej_Na_Drat

Otázka

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

tak tento obchod chce penize rovnou na ucet a jak byva zvykem u vetsiny e-shopu platba predem rovna postovne zdarma.

Tekken hybrid se neda srovnavat s tekken 6, protoze obsahuje 10 let stary dil i kdyz nejlepsi dil tekkenu TTT HD a TTT2 je pouze prologue

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

včera mi došel Battlefield 3 z tohoto obchodu :) za 930 kč + nějaké 2 bonusy do MP za tenhle obchod můžu ručit :) je pravda že dovoz je zadarmo akorát to musíte dát na účet. Ale je tam delší čekací doba na hru. Čekal jsem 5 dní možná 6 ale nemůžu si stěžovat :)

Odkaz ke komentáři

• 0
včera mi došel Battlefield 3 z tohoto obchodu :) za 930 kč + nějaké 2 bonusy do MP za tenhle obchod můžu ručit :) je pravda že dovoz je zadarmo akorát to musíte dát na účet. Ale je tam delší čekací doba na hru. Čekal jsem 5 dní možná 6 ale nemůžu si stěžovat :)

maji to v obchodnich podminkach, 5 az 10 dni, to bude tim,ze cekaji az se jim penize pripisou na ucet

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu