Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Zdravím,máte někdo zkušenosti s tímto e-shopem?Neposílají na dobírku,docela zvláštní ;) http://www.japostore.com PS:Měli jste už možnost hrát Tekken Hybrid,co na něj říkáte o proti Tekkenu 6 je lepší???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 hm na to ,ze posilaji do cele EU s postou zdarma je divny ze nemaji na strankach moznost anglictiny nebo nemciny... preci jen kolik cechu si chce nechat zaslat hru po cele EU :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 tak tento obchod chce penize rovnou na ucet a jak byva zvykem u vetsiny e-shopu platba predem rovna postovne zdarma. Tekken hybrid se neda srovnavat s tekken 6, protoze obsahuje 10 let stary dil i kdyz nejlepsi dil tekkenu TTT HD a TTT2 je pouze prologue Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 http://obchody.heureka.cz/japostore-com/recenze/ na heurece jsou dobre recenze.. ikdyž bych zůstal u ověřených obchodů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 ja jsem tedka vyuzil ps2hry.cz pro mne neznamy obchod a objednal jsem si 3 hry a platil jsem predem, nad 800 kc posta zdarma a 3% dolu z ceny, a hry mi poslaly druhy den, drive nez jim prisli penize na ucet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crown Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 včera mi došel Battlefield 3 z tohoto obchodu :) za 930 kč + nějaké 2 bonusy do MP za tenhle obchod můžu ručit :) je pravda že dovoz je zadarmo akorát to musíte dát na účet. Ale je tam delší čekací doba na hru. Čekal jsem 5 dní možná 6 ale nemůžu si stěžovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 včera mi došel Battlefield 3 z tohoto obchodu :) za 930 kč + nějaké 2 bonusy do MP za tenhle obchod můžu ručit :) je pravda že dovoz je zadarmo akorát to musíte dát na účet. Ale je tam delší čekací doba na hru. Čekal jsem 5 dní možná 6 ale nemůžu si stěžovat :) maji to v obchodnich podminkach, 5 az 10 dni, to bude tim,ze cekaji az se jim penize pripisou na ucet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mrkej_Na_Drat
Zdravím,máte někdo zkušenosti s tímto e-shopem?Neposílají na dobírku,docela zvláštní ;)
http://www.japostore.com
PS:Měli jste už možnost hrát Tekken Hybrid,co na něj říkáte o proti Tekkenu 6 je lepší????
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.