Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Síťová karta XBOX

degoloman1468625443

Otázka

Cau, asi mi odesla sitovka v xboxu. Nejde se pripojit na net ani spojit s pocitacem, driv vsechno fungovalo bez probelmu. Ma nekdo zkusenost s vymenou? popr na kolik to tak muze vyjit? je tam klasicka sitovka jako v PC (mysleno nejaka ktera se vrazi do slotu)? Nikdy jsem Xbox neotviral, ale asi budu muset:) Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Bohužel, vyměnit uživatelským způsobem nelze. Síťové rozhraní je integrované do čipsetu. Ten se sice vyměnit dá, ale je potřeba ho odpájet a připájet nový, na to je zapotřebí speciální vybavení pro pájení BGA čipů. Lehce řečeno musí to udělat někdo kdo s tím má zkušenosti.

Nejdřív bych ale být tebou prozkoumal možnosti, jestli problém není někde jinde. Co přesně se stane, když připojíš xbox do LAN ?

Odkaz ke komentáři

• 0

Nestane se nic. Mel jsem tak vzdy pripojeny xbox k internetu, ted najednou se xbox nepripoji, v nastaveni xboxu mi to hlasi ze mam pripojit kabel, ten pritom zapojeny je. Zkousel jsem ruzne kabely, nepomaha. Vzdy to fungovalo bez problemu. Ani spojeni s PC nejde. Kdyz zkusim ten samy kabel na neco jineho tak funguje. Vubec to jakoby nebere ze je kabel v sitovce...

Wifi samozrejme resenim je, prvne jsem ale chtel vedet jestli se s tim da neco udelat

Odkaz ke komentáři

• 0

Prosim o rady

1) Tak jsem dnes koupil wifi adapter do xboxu. Yapojim ho, sit najde, zadam heslo, pripoji se, vidi pocitace na siti, pohoda. ale nepripojim se k internetu proste...jsem pripojenej k wifi, jsem na siti ale k internetu do xbox live me to nepusti..cim to muze byt? sifrovanim site? Diky

2) z pocitace vidim v siti Xbox. Celou tuhle peripetii jsem podstupoval kvuli hrani her s 2 cd (mam RGH). Xbox vidim, ale jak se do nej dostanu abych prepsal multi.ini a nahrl swap.xex? Kdyz na nej v siti kliknu, hodi mi to jen jeho vlastnosti. Mam win 7.

Díky

Odkaz ke komentáři

• 0

chápu dobře, že se připojíš do té wifi sítě ale ne na internet, tj. na live? nemáš náhodou live defaultně blokovaný při instalaci RGH? To se totiž dělává... Jinak co se týče šifrování, WEP by mělo jít určitě...

Nevím, jak to máš doma řešené, ale mnohem levnější by bylo koupit do PC druhou síťovku a propojit PC a xbox kříženým ethernet kabelem...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu