danfri Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Ahoj mám doma PC sestavu ale protože to je sestaený PC tak tam mám jinou grafiku , spíš skoro vše jiné a odešla mi základovka a mocik potřebuju poradit , Existuje nějaká základovka když tam je GRAFIKA atd. jiná ? děkuji za odpovědi , a tu je foto :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maikee.xxx Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 A co je to za grafiku?a jakej máš procesor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Mám vše jiné a grafiku nevim , asi nějakou starší a procesor taky nwm :D ale starší typ né novej je v tom Windows xp zeptam se kdyžtak táty :) A poradil bys kdyžtak nějak ? 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 a k čemu nám jako bude fotka tvojí bedny ? stáhni speccy, everest nebo něco takovýho a pak něco piš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 No tak jo no :D Ale Grafiku si nevzpomenu , Intel core to určitě nebude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 stahni C-UPZ a připiš specifikace... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Jojo everest, cpuz atd. Ale ta fotka ty bedny me silene rozesmala :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 :D a kde mam stáhnout to C-UPZ ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 no napsat do googlu cpuz snad tak tezky neni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Jenže já mám ten PC rozbitej , vypálenou základovku :D To jen zjistim pro náš Hlavní PC :D já neměl ani tamten PC k internetu nikdy připojený :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 http://www.cpuid.com/ První link :D ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Já s tím ale neumím , poradíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Už stahuju :) ale pomoz jinak si fakt nevim rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maikee.xxx Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 napiš název tý desky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Jojo název desky kterej v cpuz najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Mě to zobrazilo jen údaje o tomhle PC rodičů jinak na tomhle je AMD athlon II x2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maikee.xxx Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 tak se podivej na desku toho stariho PC jestli tam neni napsanej nazev.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Ale já mám tamten PC rozbitej , proto shánim základku :D Né na tomhle ale na tamtom :D Chápeš mě ? to nejde oživit a spojit ho abych mrknul na základovku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 maikee pravděpodobně myslel rozšroubovat počítač a podívat se na desku, zna tam není její název. K tomu být funkční vážně nemusí. Ale jak tak čtu, co píšeš, odnes celou bednu do servisu, bude to pro tebe nejlepší řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maikee.xxx Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 přesně tak sem to myslel, jak píše Nanaki odnes to do servisu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 To už se stalo jenže rodiče nedali opravit tak schánim jinou základku sám A s táto jsme to šroubovaly ale ten PC je složenej né koupenej takže předpokládam že i základka bude jiná :D složená myslim :D A název tam bohužel není :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Mě to zobrazilo jen údaje o tomhle PC rodičů jinak na tomhle je AMD athlon II x2 No to ti nerekne desku toho pc co mas rozbity, kdyz to delas na jinym :D:D No bud zjistit zevnitr a nebo asi ten servis ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 No to ti nerekne desku toho pc co mas rozbity, kdyz to delas na jinym :D:D No bud zjistit zevnitr a nebo asi ten servis ;) Jestli to je tak starý, tak se to nevyplatí ...za servis dá pomalu tolik co za novej, lepší PC ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maikee.xxx Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 sundej procesor a vifot patici:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 :( I am SAD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.