Butterflyy14 Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 zdárek.. napadlo mě jestli by sme si něchtěli navzájem udělat nějaký trofeje v MP u AC:B pište do tohodle topicu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 No tedka sem premyslel, ze to udelam. Kdy mas cas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 čas mám více méně pořád ale chce to ještě pár lidi ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 nevim kolik by na to bylo potreba, ale mam ve friend listu jednoho co to hraje tak ten by mohl pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 okay skus někomu napsat já moc lidí v FL co hrajou AC:B nemam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 AC:B už delší dobu nemám, ale na AEotM jsou ideální 3 lidi, na levelování je nejvýhodnější mít 6 lidí ve dvou skupinkách :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 přidejte si mě : luk700102 ..dám s vámi ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 Pridal bych se, chybi mi jich par. Muzu hrat pouze vecer cca po 19h. Kdyztak si me pridejte nebo piste rovnou na PSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Mám pátého, chybí ještě jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Hyrlo: I added you ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.