valis1 Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Nejde, se mi připojit, hlásí mi že he údržba, ale nikde jsem nenašel, že je na dnešek nějaká naplánovaná. Doufám že to zase nehekli ty srá.či:angry::coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 neboj, viac info sem :) http://www.zing.cz/novinky/9455/psn-dnes-chysta-planovany-vypadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 jj dnesni udrzba je planovana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazztard Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 tedka jsem zapnul psko a taky jsem se toho lekl...pisou, ze to je na dve hodky...od kolika to nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 @PlayStationEU: PlayStation Network will undergo routine maintenance between 16: 00 and 06: 00 GMT (17: 00-07: 00 CET) on Thursday 19 January Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.