ellemenT Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 Dobry den .. dnes jsem dostal novy PSP slim FW 3.60 a tak se chci zeptat,jestli nebydli nekdo blizko (tj. Mohelnice,Zábřeh,Šumperk,a okolí) že by mi udělal CFW .. odměna by byla .. díky 8) 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ellemenT Odesláno Říjen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 Nikdo se nenajde ? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ellemenT Odesláno Říjen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 To je vopruz !! porad nikdo .... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 estli se ti chce zajed do ostravy:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 nebo do prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 nebo zajed do prahy za mnou :) nebo ho mne nebo tekkenovi posli postou... uz jsem to takto take resil a vse ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 nebo zajed do prahy za mnou :) nebo ho mne nebo tekkenovi posli postou... uz jsem to takto take resil a vse ok no vidím že jsme tu všichni kromě tekkena:D sry za OT:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 giO Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 čest sy ze to pisu tady ale mam new psp a chci si prevest neco pres USB do neho ale propojim kompa a PSP a nic nevite v cem je chyba pls? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 čest sy ze to pisu tady ale mam new psp a chci si prevest neco pres USB do neho ale propojim kompa a PSP a nic nevite v cem je chyba pls? už jsem ti odpověděl tady http://console-forum.net/showpost.php?p=227473&postcount=214 EDIT: tak musíš aktualizovat ovladač... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 giO Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 nedal bys mi pls icq? jen bych se te na neco zeptal pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 giO Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 nevim co sem si ho koupil a sem z toho trochu mimo :-) pls porad mi na icq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ellemenT
Dobry den .. dnes jsem dostal novy PSP slim FW 3.60 a tak se chci zeptat,jestli nebydli nekdo blizko (tj. Mohelnice,Zábřeh,Šumperk,a okolí) že by mi udělal CFW .. odměna by byla .. díky 8) 8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts