Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resident Evil 6

Nanaki

Recommended Posts

tyhle akční rezidenty kde se ze survival horroru stává survival střílečka se mi nelíbí ):

hold je to tak,,,

kdyby skusily udelar resi jako kdysi....

sance tu je ,aspon v casti za leona.

sem skalni fanousek uz 16 let ale jako musim rict jediny horor u kteryho sem se bal (kdyz hrajete sami v baraku na opustenem venkove o pulnoci)

byl SIREN BLOOD COURSE..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Capcom se k původnímu žánru postupně bude vracet. Například vezměte si Resident Evil Revelations, není to úplně ten klasický Resident Evil, jaký býval v 90. letech, ale rozhodně se mu podobá víc než RE4 i RE5. Musím říct, že tam byly chvíle, když jsem se trochu i lekl. Monstra sice nejsou zombíci, ale alespoň to jsou nějací mutanti, co vydávají celkem děsivé zvuky (na rozdíl od normálních lidí v RE4 a RE5, co v sobě měli nějakého parazita). A navíc mně ten akční žánr ani nevadí, pokud chcete Resident Evil s nepohybující kamerou , ale s lepší grafikou, tak zkuste si zahrát Zero nebo Remake 1 na Gamecube.

Odkaz ke komentáři

Capcom se k původnímu žánru postupně bude vracet. Například vezměte si Resident Evil Revelations, není to úplně ten klasický Resident Evil, jaký býval v 90. letech, ale rozhodně se mu podobá víc než RE4 i RE5. Musím říct, že tam byly chvíle, když jsem se trochu i lekl. Monstra sice nejsou zombíci, ale alespoň to jsou nějací mutanti, co vydávají celkem děsivé zvuky (na rozdíl od normálních lidí v RE4 a RE5, co v sobě měli nějakého parazita). A navíc mně ten akční žánr ani nevadí, pokud chcete Resident Evil s nepohybující kamerou , ale s lepší grafikou, tak zkuste si zahrát Zero nebo Remake 1 na Gamecube.

jak rikam hral sem vsechny a mam doma originalky od vsechn dilu na vsechny konzole.

ale pokud bude revalations vychazet na takove konzole tak se mega uspechu nedocka:-)

takovou hru maji delat na hlavni konzole ale je to vse o penezich no ale jak bych si ho rozhodne nekoupil a zustane to zrejme evil kterej sem nikdy nehral.a ani me to nemrzi

Odkaz ke komentáři

Také snad i tady v evropě výjde letos ta HD Chronicles, což nemusí být špatné... taky by časem mohli do HD předělat Zero a Remake prvního dílu, za který bych byl vděčný strašně moc jelikož jsem to neměl možnost hrát

no mas pravdu , na operaci RC se tesim,,,,jak nekdo muze rict ze to nebude horor???takze to zaradime kam??akcni zavodni simulator??

bude to akcni horor a nejsem prroti :-)

jinak darkside a chronicles a zero a remake sem hral koupil sem si kuli tomu wii, vse sem 3 dohral dokonce a wii sem poslal do pi*i :-) vetsi shit konzole neexistuje.

resident 6 -

pokud ste videly trailer a cucely ste na chlapka v traileru kdo to je,

tak je to na 95%

Alex wesker

a ta slecna co tam byla s nim

je na 90% ashley graham (ano to dite co chranil Leon v re4) a na 10% sherry birkin

Odkaz ke komentáři

Co se týče toho RE 6 tak se má prej odehrávat 10 let po incidentu v Racoon City což by mělo být 2008, jestli se nepletu, ale v některém článku jsem četl že se má odehrávat v roce 2013 což ale není 10 let po těch událostech, takže tomu moc nechápu. Jinak je pravda že se to má odehrávat před pátým dílem?

Odkaz ke komentáři

tyhle spekulace sem probiral uz s klukama na zahranicnich forech.

deset let po udalostech je v rozmezi 1.rijna 2008 az 1 rijna 2009

resident evil 5 je dejove zasazen do brezna 2009 takze klidne kdyz to bude po 5tem dilu je to porad deset let po udalostech raccon city-

kdyby to bylo 2013 je to deset let od padu UMBRELLY.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu