Nanaki Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Byl oznámen nový díl hry. Těšíte se? Já celkem ano, i když pátý nebyl zase tak super. Tento ovšem vypadá mnohem lépe. Hra by měla vyjít 20.11.2012 Ještě nějaké info: http://gamingeverything.com/14154/resident-evil-6-announced-2/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazztard Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 No me treba ten posledni celkem bavil. Sice se to hodne odklonilo od puvodni serie, ale dalo se...Nezbyva nez se nechat prekvapit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayZine Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 U Resident Evil bych nemohl rict ze by byl nejaky dil spatny, ikdyz se mi nektere nelibili. Tohle je hra na ktere sem vyrustal, proto ji sem verny a nikdy bych ji nepomluvil. Nemuzu se dockat ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 TESIL JSEM SE,pote co jsem zjistil ze se to odehrava rok pred resident evil 5 moje teseni trochu opadlo,,,cekal sem neco co posune dej dopredu a ne vrati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RocketBG Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 3 Residenty za jeden rok? OMG to je teda libový rok. Revelations už mám dohraný, bylo to skvělý, ORC už tady brzy bude a na RE6 si klidně počkám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 tyhle akční rezidenty kde se ze survival horroru stává survival střílečka se mi nelíbí ): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 tyhle akční rezidenty kde se ze survival horroru stává survival střílečka se mi nelíbí ): hold je to tak,,, kdyby skusily udelar resi jako kdysi.... sance tu je ,aspon v casti za leona. sem skalni fanousek uz 16 let ale jako musim rict jediny horor u kteryho sem se bal (kdyz hrajete sami v baraku na opustenem venkove o pulnoci) byl SIREN BLOOD COURSE.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RocketBG Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Capcom se k původnímu žánru postupně bude vracet. Například vezměte si Resident Evil Revelations, není to úplně ten klasický Resident Evil, jaký býval v 90. letech, ale rozhodně se mu podobá víc než RE4 i RE5. Musím říct, že tam byly chvíle, když jsem se trochu i lekl. Monstra sice nejsou zombíci, ale alespoň to jsou nějací mutanti, co vydávají celkem děsivé zvuky (na rozdíl od normálních lidí v RE4 a RE5, co v sobě měli nějakého parazita). A navíc mně ten akční žánr ani nevadí, pokud chcete Resident Evil s nepohybující kamerou , ale s lepší grafikou, tak zkuste si zahrát Zero nebo Remake 1 na Gamecube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Capcom se k původnímu žánru postupně bude vracet. Například vezměte si Resident Evil Revelations, není to úplně ten klasický Resident Evil, jaký býval v 90. letech, ale rozhodně se mu podobá víc než RE4 i RE5. Musím říct, že tam byly chvíle, když jsem se trochu i lekl. Monstra sice nejsou zombíci, ale alespoň to jsou nějací mutanti, co vydávají celkem děsivé zvuky (na rozdíl od normálních lidí v RE4 a RE5, co v sobě měli nějakého parazita). A navíc mně ten akční žánr ani nevadí, pokud chcete Resident Evil s nepohybující kamerou , ale s lepší grafikou, tak zkuste si zahrát Zero nebo Remake 1 na Gamecube. jak rikam hral sem vsechny a mam doma originalky od vsechn dilu na vsechny konzole. ale pokud bude revalations vychazet na takove konzole tak se mega uspechu nedocka:-) takovou hru maji delat na hlavni konzole ale je to vse o penezich no ale jak bych si ho rozhodne nekoupil a zustane to zrejme evil kterej sem nikdy nehral.a ani me to nemrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Mohli klidně vrátit G nebo T virus a ne pořád vymýšlet nějaké nové... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 resi 6 vypada jako navrat ke korenum ,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Snad to bude návrat ke kořenům, chtělo by to málo nábojů, léčiv a jiných potřebných věcí. Taky se snad vrátí trochu hororová atmosféra a hlavně ty lekací scény z prvních dílů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rutas Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 23 března vyjde Resident evil : Operation Racoon City, připadá mi to jako střílečka ne horor :/ tak snad RE6 bude konečně zase horor ;) [h=1][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Já se těším dokonce i na ten RE:ORC, sice to bude střílečka ale alespoň se to vrací do známých míst z prvních dílů plus staré dobré monstra a zombíci, to já můžu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Také snad i tady v evropě výjde letos ta HD Chronicles, což nemusí být špatné... taky by časem mohli do HD předělat Zero a Remake prvního dílu, za který bych byl vděčný strašně moc jelikož jsem to neměl možnost hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rutas Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Tak samozřejmě, že se těším na každý RE, ted jsem hrál 4 HD a bylo to moc dobrý ;), ale nechápu proč si nemůžeš zahrát RE1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Mám na mysli ty dva díly co vyšli jen na Game Cube - Remake a Zero, tyhle dva jsem nehrál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Také snad i tady v evropě výjde letos ta HD Chronicles, což nemusí být špatné... taky by časem mohli do HD předělat Zero a Remake prvního dílu, za který bych byl vděčný strašně moc jelikož jsem to neměl možnost hrát no mas pravdu , na operaci RC se tesim,,,,jak nekdo muze rict ze to nebude horor???takze to zaradime kam??akcni zavodni simulator?? bude to akcni horor a nejsem prroti :-) jinak darkside a chronicles a zero a remake sem hral koupil sem si kuli tomu wii, vse sem 3 dohral dokonce a wii sem poslal do pi*i :-) vetsi shit konzole neexistuje. resident 6 - pokud ste videly trailer a cucely ste na chlapka v traileru kdo to je, tak je to na 95% Alex wesker a ta slecna co tam byla s nim je na 90% ashley graham (ano to dite co chranil Leon v re4) a na 10% sherry birkin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Co se týče toho RE 6 tak se má prej odehrávat 10 let po incidentu v Racoon City což by mělo být 2008, jestli se nepletu, ale v některém článku jsem četl že se má odehrávat v roce 2013 což ale není 10 let po těch událostech, takže tomu moc nechápu. Jinak je pravda že se to má odehrávat před pátým dílem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 tyhle spekulace sem probiral uz s klukama na zahranicnich forech. deset let po udalostech je v rozmezi 1.rijna 2008 az 1 rijna 2009 resident evil 5 je dejove zasazen do brezna 2009 takze klidne kdyz to bude po 5tem dilu je to porad deset let po udalostech raccon city- kdyby to bylo 2013 je to deset let od padu UMBRELLY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.