Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
tyhle akční rezidenty kde se ze survival horroru stává survival střílečka se mi nelíbí ):

hold je to tak,,,

kdyby skusily udelar resi jako kdysi....

sance tu je ,aspon v casti za leona.

sem skalni fanousek uz 16 let ale jako musim rict jediny horor u kteryho sem se bal (kdyz hrajete sami v baraku na opustenem venkove o pulnoci)

byl SIREN BLOOD COURSE..

Odesláno

Capcom se k původnímu žánru postupně bude vracet. Například vezměte si Resident Evil Revelations, není to úplně ten klasický Resident Evil, jaký býval v 90. letech, ale rozhodně se mu podobá víc než RE4 i RE5. Musím říct, že tam byly chvíle, když jsem se trochu i lekl. Monstra sice nejsou zombíci, ale alespoň to jsou nějací mutanti, co vydávají celkem děsivé zvuky (na rozdíl od normálních lidí v RE4 a RE5, co v sobě měli nějakého parazita). A navíc mně ten akční žánr ani nevadí, pokud chcete Resident Evil s nepohybující kamerou , ale s lepší grafikou, tak zkuste si zahrát Zero nebo Remake 1 na Gamecube.

Odesláno
Capcom se k původnímu žánru postupně bude vracet. Například vezměte si Resident Evil Revelations, není to úplně ten klasický Resident Evil, jaký býval v 90. letech, ale rozhodně se mu podobá víc než RE4 i RE5. Musím říct, že tam byly chvíle, když jsem se trochu i lekl. Monstra sice nejsou zombíci, ale alespoň to jsou nějací mutanti, co vydávají celkem děsivé zvuky (na rozdíl od normálních lidí v RE4 a RE5, co v sobě měli nějakého parazita). A navíc mně ten akční žánr ani nevadí, pokud chcete Resident Evil s nepohybující kamerou , ale s lepší grafikou, tak zkuste si zahrát Zero nebo Remake 1 na Gamecube.

jak rikam hral sem vsechny a mam doma originalky od vsechn dilu na vsechny konzole.

ale pokud bude revalations vychazet na takove konzole tak se mega uspechu nedocka:-)

takovou hru maji delat na hlavni konzole ale je to vse o penezich no ale jak bych si ho rozhodne nekoupil a zustane to zrejme evil kterej sem nikdy nehral.a ani me to nemrzi

Odesláno
Také snad i tady v evropě výjde letos ta HD Chronicles, což nemusí být špatné... taky by časem mohli do HD předělat Zero a Remake prvního dílu, za který bych byl vděčný strašně moc jelikož jsem to neměl možnost hrát

no mas pravdu , na operaci RC se tesim,,,,jak nekdo muze rict ze to nebude horor???takze to zaradime kam??akcni zavodni simulator??

bude to akcni horor a nejsem prroti :-)

jinak darkside a chronicles a zero a remake sem hral koupil sem si kuli tomu wii, vse sem 3 dohral dokonce a wii sem poslal do pi*i :-) vetsi shit konzole neexistuje.

resident 6 -

pokud ste videly trailer a cucely ste na chlapka v traileru kdo to je,

tak je to na 95%

Alex wesker

a ta slecna co tam byla s nim

je na 90% ashley graham (ano to dite co chranil Leon v re4) a na 10% sherry birkin

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu