burkys Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Zdravím vyšel JB pro tyto zařízení právě vyšel. Konkrétně se jedna o Untehtered JB pro iOS 5.0.1. Zatím pouze verze pro Mac ! Windows by měl následovat již brzy. A zde už je odkaz na iClarified.com http://iclarified.com/entry/index.php?enid=19460 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 spíš by mě zajímalo kdy bude unlock 4s :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaxy98 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 No právě že podle popisu to je na 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 ano, ale jen jailbreak a ne unlock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaxy98 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Ano pravda :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 ano, ale jen jailbreak a ne unlock Unlock snad neni potreba ne?Pokud je ip z cz distribuce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaxy98 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 To ano, ale pokud si někdo koupí z ciziny, tak potom potřebuje unlock. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Unlock snad neni potreba ne?Pokud je ip z cz distribuce. Jo jenže mám teď možnost koupit iP z Améru, takže bych unlock potřeboval. Jenže asi do toho nepůjdu když unlock není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaxy98 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 No mě by zajímalo jestli by to tohle nevyřešilo, nebo to je fake? http://www.unlockiphone4shq.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 nevím, každopádně by mě zajímalo kdy výjde normální unlock, abych věděl jestli to vzít nebo ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 20, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 No treba na unlock na iP 4 se cekalo pekelne dlouho na 5.0 a pak navic vysel jen na Mac. Navic muzeme ocekavat novej 5.1 s vetsi vydrzi baterkou, dalsi JB, dalsi dny/mesice nez bude unlock. - Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 To je na níííc!! :// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.