scarecrow Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Zdravím, dal jsem si nový flash aby my šli XGD3 hry a ty fungují ale některé starý hry mi nefungují nevíte čím to je? třeba resident evil 5 se mi ani nenačte a napíše mi to rovnou v menu OPEN TRAY ani ho to nenačte, MW2 mě hodí že THIS DiSC IS NOT SUPPORTED,a to samý HALO REACH. Co s tím mám dělat poraďte. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Zdravím, dal jsem si nový flash aby my šli XGD3 hry a ty fungují ale některé starý hry mi nefungují nevíte čím to je?třeba resident evil 5 se mi ani nenačte a napíše mi to rovnou v menu OPEN TRAY ani ho to nenačte, MW2 mě hodí že THIS DiSC IS NOT SUPPORTED,a to samý HALO REACH. Co s tím mám dělat poraďte. Díky. u residenta nevím, ale MW2 i Halo Reach musíš znovu projet abgx a vypálit kvůli ap 2.5 sektorům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.