pepe55 Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Povedlo se mi nainstalovat Forza 3 disk 2 na externí HDD, zkusím i 4 a pak to zkusím i s DLC, když to půjde, možná udělám i návod. Pravděpodobně to funguje jen na JTAG a RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomulkaaa Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 A jak se ti to povedlo ? Potřebuju, aby mi jelo DLC u Forze4 z externího HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomulkaaa Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Jo tak už jsem na to přišel, kdyby byl zájem, napíšu návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvikyv Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 Funguje ti teda Forza 4 i disc 2 na externím HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian1174 Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 Zdravim, mám 16gb flasku, naformátoval jsem ji v xboxu, nainstaloval GTA 5 a po odehrání cca 1h, vypnu hru. Večer zapnu xbox, že si zahraju a flasku mi to již z nainstalovanou hrou neukáže, píše mi znovu že ji mám nakonfigurovat. Už jsem to dělal asi 4 od začátku a po každý když hru vypnu tak už si ji znovu nezahraju. Setkal se někdo již s takovým problémem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.