tucnakupc Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 ahoj, procetl jsem tady ty diskuze ale nemuzu se dobrat reseni. dokoupil jsem kinect k svoji RGH x360s 4g +320gb konzoli. ale hned po startu to pise ze to vyzaduje system update, na live nemuzu to je jasny, tak jsem stahl od MS update na flashku i na cd a i po vypaleni a nahrani na flash mi to pise system is up to date, zkousel jsem i prejmenovavat aby bylo na zacatku $$ misto $ a porad to stejny, nevim jak dal :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnakupc Odesláno Leden 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 odpovim si sam, jsem trubka, nevsimnul jsem si ze se musi vymazat to s za tema dolarama, takze uz to jede :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulrike Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 odpovim si sam, jsem trubka, nevsimnul jsem si ze se musi vymazat to s za tema dolarama, takze uz to jede :D Prosil bych konkretnější postup, nevím kde co smazat. Mám stejný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Prosil bych konkretnější postup, nevím kde co smazat. Mám stejný problém Musí to potom vypadat takto : $$ystemupdate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheese Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Musí to potom vypadat takto : $$ystemupdate Mě to stejně nejde :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.