Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Program funkcemi podobný winzipu

Kordy1468627294

Otázka

Dobrý večer,

potřeboval bych nějákou aplikaci pro psp, která by byla schopna odzipovat, odrarovat... Funkce jako jsou iso a cso a plno dalších budou vítány, ale netrvám na nich :). Nechci žádnou on-line aplikaci. Je to sice funkční, ale naprosto nelogické, trvá to dlouho(programuji v php, chápu princip-soubor se uploadne upraví a downloadne zbytečně když se to může stát na kartě ;)) Moje PSP je 6.20 PRO B10. Hodně jsem googlil, našel IRshel nějákej filer ani jedno jsem nerozběhal. Dokonce u kubuntu linux, kterej mi sice běhal, ale ani tam jsem se nesetkal s úspěchem. Nachází se tu osoba znalá alespoň názvu tohoto programu? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Ale iso neni jen pro psp a ty nepotrebujes rozipovat iso pokud to chceš k psp :DDD

stačí soubory .iso .cso vložit do složky ISO v hl.menu

Jak vidím tak tady radí samí inteligenti....

ZIP/CSO/ISO de otevřít v aplikaci PSPFiler. Existují ještě nějaké kompletní prográmky, ale teď si nevzpomínám

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu