Tomynoo7 Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Ahoj lidi mám PS 3 a online harju Battla 2 a GT5 moje otázka zní kde si změním nick pro online hraní a pokud to jde přijdu o dosun nahrané body a vybavení ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiden_Cz Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Online nick změnit nejde. Jediná možnost je vytvoření nového účtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomynoo7 Odesláno Leden 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 díky za odpověď já blb si místo nicku zadal heslo :-)takže mám nick [DELETED] :-) Edit by Nanaki: radši jsem ono heslo smazal, pro jistotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Dík, že jsi nám napsal tvoje heslo. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomynoo7 Odesláno Leden 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Nee mazat si to nemusel já zaměnil nick který tu neuvádím za heslo takže místo jména mám ve hře heslo a naopak. Takže k vyzrazení nedošlo Chtěl jsem se jmenovat nějak a místo toho se jmenuju dle mého hesla tomasorona159 :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.