Joska Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 čau, Při spuštění hry Crisys 2 mi menu jde v pohodě načte se to a obraz zamrzne. Je to předposlední mise a do teď jsem s tím neměl problémy. U žádný jiný hry s tím taky problém nemám. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 v crysis 2 (ano, takhle se to píše, ne jak to máš ty) se mi taky stalo, že jeden save mi zasekával hru. Zkus začít od začátku kapitoly, nebo použij nějaký jiný save, jestli máš, nebo tak něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Leden 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Jo už to jde, dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Joska
čau,
Při spuštění hry Crisys 2 mi menu jde v pohodě načte se to a obraz zamrzne. Je to předposlední mise a do teď jsem s tím neměl problémy. U žádný jiný hry s tím taky problém nemám.
Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.