Tomas007 Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Dobrý den, zakoupil jsem nové PS3 slim a doufal jsem že by tam mohl být fw. max do 3.55 ale marně byl tam 3.66. Ještě bych mohl PS3 vrátit a koupit jiný ale kde PS3 s fw.3.55 sehnat ? Za těch 7390 co tady prodávají se mi nechce kupovat, protože je to předražený. Existuje jiný obchod ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 tak FW 3.55 je ještě z prosince !2010! už je velmi málá pravděpodobnost že narazíš na nový kus s 3.55 a níž. (hlavně ten FW prostě nezjistíš podle krabice, ale jenom když ji zapneš takže nemůže nikdo vědět jaký má PS3 FW v krabici) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Maximálně na krabici by mohlo být aspoň datum výroby ne ? podle toho snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 bazar-zastavarna-aukro jinde nekoupis ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P4d0uch Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Zdravim take jsem si koupil PS3 FAT 80GB a mam tam FW 3.55 tak jsem se chtel zeptat jestli ma cenu ho tam nechavat, popripade udelat nejakou zalohu abych se k nemu mohl vratit a nebo aktualizovat na nejnovejsi verzi. Diky za odpovedi. PS: Moc her hrat nehodlam uz ted mam 3 koupene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 zálohovat to nejde to je na NOR paměti, nahrej si tam cfw a můžeš hrát pálenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P4d0uch Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Takze jak bych jednou updatoval fw tak uz ho tam zpatky nedam? A kdyz tam hodim cfw a dam do mechaniky originalku tak budu moct hrat po netu? Nedaji mi ban? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Klasické dvě zprávy. Jedna dobrá a jedna špatná. Dobrá je, že s CFW nedostaneš ban. Ta špatna, ani se k PSN nepřipojíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P4d0uch Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 aha tak to ja asi budu updatovat :-D nebo nechce nekdo vymenit konzoli klidne za stejnou s vyssim FW :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.