Martin268 Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Caw lidi muže mi někdo poradit jestli měl někdo stejný problém.Mam xbox slim ,když tam dám pal hru někdy vezme někdy napíše napiše play dvd .Nevím čím to je hry jsou v pořádku na jiné konzoli mi neděla problem. A laser mam nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 A ta stejná hra ti někdy jde a jindy ne? A máš flash nebo originál? Obecně se to stává, pokud xbox hru špatně načte, příčinou může být odcházející mechanika, špatně vypálená hra nebo poškrábané či špatně vylisované originální DVD... Mě se to stávalo na originální mechanice s originálkou, když byla poškrábaná, nechal sem DVD vybrousit v JRC a šlapalo to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin268 Odesláno Leden 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Pálené,ale mechanikou to není je nová není to nějakým seřízením mi někdo napsal že to muže byt i tím tak nevim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Tak pokud je mechanika nová, měla by číst dobře, spíše bych viděl problém ve špatném vypálení hry. Na jaké mechanice vypaluješ a co přesně to je za hru? A jakým způsobem vypaluješ? používáš správný návod zde na foru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin268 Odesláno Leden 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 vypaluji na verbatin pomoci imgburn rychlosti 2,4 ale hra u kamoše jede normalně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Martin268
Caw lidi muže mi někdo poradit jestli měl někdo stejný problém.Mam xbox slim ,když tam dám pal hru někdy vezme někdy napíše napiše play dvd .Nevím čím to je hry jsou v pořádku na jiné konzoli mi neděla problem. A laser mam nový.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.